Mercedes-Benz România a susținut excelența sportivilor români la Campionatele Naționale și Europene de Înot

Orientată către excelenţă şi performanţe impecabile, compania Mercedes-Benz România a încurajat și susținut sportivii români în cadrul Campionatelor de Înot, desfășurate la nivel național și european, între 2-6 iulie, respectiv 9-13 iulie.

Orientată către excelenţă şi performanţe impecabile, compania Mercedes-Benz România a încurajat și susținut sportivii români în cadrul Campionatelor de Înot, desfășurate la nivel național și european, între 2-6 iulie, respectiv 9-13 iulie. 

Campionatul Naţional de Înot a debutat în seara de 2 iulie, la complexul sportiv “Lia Manoliu”, în cadrul întrecerilor pentru medalii remarcându-se sportivii de la Clubul Municipal Braşov, care au cucerit cinci titluri de campioni.

Înaintea competițiilor naţionale şi europene, Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor și antrenorilor. În plus, sportivii selectați pentru campionatele europene au fost transportați la aeroport, în confort și siguranță, la bordul Mercedes-Benz Vito. Acest autovehicul a fost primit spre utilizare, în luna martie, de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în urma parteneriatului încheiat cu Mercedes-Benz România.

„Mercedes-Benz este atât un partener solid şi dinamic, cât şi o imagine inspiraţională pentru sportivii noştri. Cu ambiţie, creativitate şi perseverenţă, reinventându-se permanent, oricine poate ajunge la rezultatele la care visează. Acțiunile noastre împreună cu Mercedes-Benz România abia au început și cu siguranță vor continua cu succes, afirmă Camelia Potec, Preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

La începutul anului, Mercedes-Benz România a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel