Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială la întȃlnirea de Cupa Davis dintre Romȃnia şi Suedia

Mercedes-Benz Romȃnia a susţinut întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia, contând pentru Play-off Tur 1 din Grupa I, Zona Euro/Africană. Meciurile au avut loc în perioada 12-14 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti, și s-au încheiat cu victoria României.

Mercedes-Benz Romȃnia a susţinut întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia, contând pentru Play-off Tur 1 din Grupa I, Zona Euro/Africană. Meciurile au avut loc în perioada 12-14 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti, și s-au încheiat cu victoria României. 

Partida s-a desfăşurat după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu au fost programate vineri, 12 septembrie, meciul de dublu s-a jucat sâmbătă, 13 septembrie, iar duminică, 14 septembrie, s-au disputat celelalte două meciuri de simplu. România a rămas în Grupa I, Zona Euro/Africană, iar Suedia va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia.

În calitate de partener al acestei competiţii, Mercedes-Benz România, cu sprijinul Ţiriac Auto, a oferit organizatorilor autoturisme Clasa E, Clasa C şi Clasa V. Acestea au stat la dispoziţia sportivilor pe durata meciurilor, iar alte trei modele – Clasa E Limuzină, E Coupe și Clasa C - au fost expuse în spaţiul Arenelor BNR.

„Mercedes-Benz Romȃnia nu este la prima asociere cu tenisul romȃnesc, aşa că am acceptat cu plăcere invitaţia de a participa la această întȃlnire a Cupei Davis. I-am ţinut pumnii echipei Romȃniei, de pe marginea terenului, şi îi dorim în continuare rezultate excelente!”, declară Boris Billich, CEO & Preşedinte al Mercedes-Benz România.

Din echipa de Cupa Davis a Romȃniei au fost nominalizaţi pe lista oficială jucătorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Căpitanul-nejucător al echipei României este Andrei Pavel. Echipa Suediei a fost formată din Elias Ymer, Christian Lindell, Isak Arvidsson şi Johan Brunstrom, conduşi de pe bancă de căpitanul Fredrik Rosengren. Echipele de Cupa Davis ale României şi Suediei s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 1979 și 2009, ambele întâlniri fiind câştigate de jucătorii scandinavi. 

Organizatorii au primit, ca Maşină Oficială, limuzine Clasa E. Clasa E de la Mercedes-Benz este un trendsetter atunci când vine vorba de tehnologiile pe care le înglobează, iar acest lucru este reflectat şi în designul maşinii. Prin multiplele dotări de siguranţă, Clasa E a oferit pasagerilor un transport rapid, confortabil şi extrem de sigur.

De asemenea, un alt model pus la dispoziţia jucătorilor, Mercedes-Benz Clasa C, este de referinţă în segmentul său, prin dotări tehnice inovatoare. Cu un design aerodinamic şi un interior ultra-luxos, noua Clasă C este un simbol al confortului, rafinamentului şi eleganţei.

Chiar dacă este cel mai tânăr şi spaţios membru al familiei de autoturisme Mercedes-Benz, noua Clasă V setează noi standarde în segmentul său datorită design-ului și inovaţiilor prezente în premieră la bord. Clasa V oferă spaţiu interior pentru până la opt persoane și o funcţionalitate exemplară combinată cu un design premium, eficienţă și siguranţă - toate acestea fiind caracteristici definitorii pentru autovehiculele care poartă steaua cu trei colţuri.

Prima colaborare dintre Mercedes-Benz România şi Federaţia Română de Tenis a avut loc în anul 2012, când Mercedes-Benz România a sprijinit turneul feminin BCR Open România, Mercedes-Benz fiind Maşina Oficială a competiţiei.

Mercedes-Benz România a devenit partener oficial al Federaţiei Române de Tenis în luna martie a acestui an, când a încheiat încă două parteneriate importante și cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi cu Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura. În plus, în luna iulie, Mercedes-Benz România a sprijinit WTA Bucharest Open, cel mai mare turneu de tenis feminin din România, desfăşurat la Arenele BNR din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel