MEPAwards 2017: Europarlamentar PSD, pe lista scurtă pentru Turism și Transport

Europarlametara PSD, Claudia Țapardel, este nominalizată pe lista scurtă în câștigarea competiției MEPAwards 2017, la categoria Transport și Turism. 

”Organizat de The Parliament Magazine, acest concurs are ca scop premierea celor mai activi europarlamentari pe diverse domenii, oferind o măsură de recunoaștere pentru activitatea noastră de la Bruxelles. Cu această ocazie, îi felicit și pe colegii mei, Viorica Dăncilă și Emilian Pavel pentru nominalizările pe care le-au primit la categoriile Inovație și Cercetare, respectiv Drepturile femeilor și egalitatea de gen.” scrie Claudia Țapardel pe Facebook. 

Ea adaugă că ”Anul acesta mă bucur de două ori pentru această nominalizare, a doua consecutivă de la începutul mandatului meu. În primul rând, faptul că mă aflu între primii trei eurodeputați din Comisia TRAN îmi demonstrează că activitatea mea aduce plusvaloare Parlamentului European și este recunoscută de către cei pe care îi reprezint în această instituție, fie că vorbim de simpli cetățeni sau de organizații europene. Totodată, faptul că această a doua nominalizare din cariera mea include în 2017 nu doar turism, ci și transport relevă faptul că, prin munca pe care am depus-o în ultimele 12 luni în comisia TRAN am reușit să transmit ideea că o strategie pentru turismul european trebuie să fie corelată cu una pentru infrastructură și conectivitate.”

[citeste si]

”Nu în ultimul rând, în calitate de Co-Președinte al Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului, privesc nominalizarea de azi ca pe un îndemn pentru continuarea eforturilor pentru dezvoltarea turismului și transporturilor din Europa. Anul 2017 se anunță a fi unul bogat în activități și evenimente, atât în țară cât și în Europa, ceea ce transformă această nominalizare într-o motivație în plus pentru a face din acestea un succes pentru toți cei implicați. Le urez succes tuturor participanților la competiția #MEPAwards2017 și mă bucur să pot reprezenta România cu succes la Bruxelles. Vă mulțumesc pentru sprijin!” conchide eurodeputata PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel