Melania Vergu a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare

Melania Vergu, fostă consilieră a ministrului Educaţiei și fostă ziaristă la "Adevărul" și "Gândul", a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare. 

Melania Vergu este acuzată de înşelăciune, conflict de interese şi fals în documente la obţinerea unor fonduri europene. Hotărârea a fost dată de Curtea de Apel București și nu este definitivă. Poate fi contestată la ÎCCJ. 

"Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor constând în dreptul de a mai avea calitatea de administrator sau asociat la vreo societate comercială, de a mai desfăşura vreo activitate ce implică fondurile Uniunii Europene şi de a mai deţine funcţia de consilier al vreunui ministru în Guvernul României. (...) Interzice inculpatei drepturile constând în dreptul de a mai avea calitatea de administrator sau asociat la vreo societate comercială, de a mai desfăşura vreo activitate ce implică fondurile Uniunii Europene şi de a mai deţine funcţia de consilier al vreunui ministru în Guvernul României", a mai decis CAB.

Melania Vergu a spus că este nevinovată. În fața instanței, la ultimul termen din dosar, a declarat: "Nu am săvârşit nicio infracţiune de care mă acuză DNA-ul. Nu am avut nici intenţia şi nici nu am săvârşit aceste fapte. (...) M-am aflat în momentul nepotrivit în locul în care nu trebuia. Toată familia mea este dată peste cap". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel