Măștile făcute cu ingrediente din cămară îți luminează tenul. Le poți prepara rapid și sunt ieftine

Măștile făcute cu ingrediente din cămară îți luminează tenul. Le poți prepara rapid și sunt ieftine. Sursa foto: freepik.com
Măștile făcute cu ingrediente din cămară îți luminează tenul. Le poți prepara rapid și sunt ieftine. Sursa foto: freepik.com

Știi că poți îmbunătăți tenul tern și tern cu ajutorul măștilor, pe care le poți face acasă, folosind produse naturale din bucătărie?

Sezonul rece ți-a afectat aspectul tenului? Explicația e simplă: aerul a fost rece, nu ai consumat  suficiente, ai fost privat de razele solare. La acestea se adaugă lipsa somnului, stresul, dar și vârsta. Toate aceste nu adaugă elasticitate pielii. Dar  îți poți ajuta organismul cu o alimentație corectă și o îngrijire temeinică a tenului. Îți poți hrăni și hidrata pielea cu măști, făcute din ingrediente naturale.

Mască cu avocado și miere. Pasează un avocado copt. Adaugă o linguriță de miere naturală l  și amestecă bine. Această mască poate fi aplicată și pe pielea feței și a gâtului, precum și în jurul ochilor. Masca face față ridurilor fine și hrănește pielea.

Unele produsele cosmetice nu funcționează după 40 de ani. Iată cu ce le poți înlocui

Mască de ouă cu miere. Amestecă o linguriță de miere cu smântână. Adaugă un gălbenuș crud și amestecă bine. Masca se aplică pe pielea feței și în jurul ochilor pentru 20 de minute. Clătește masca cu apă caldă. Starea tenului se va îmbunătăți după câteva proceduri. 

Mască de aloe vera. Amestecă 2 lingurițe de des suc de aloe vera cu 2 capsule de ulei de pește și 5 picături de vitamina E lichidă. Aplică amestecul pe dischete de bumbac și pune-le pe zona ochilor timp de 15 minute. Îndepărtează restul măștii cu un prosop de hârtie. Aloe hidratează perfect pielea uscată și elimină ridurile.

Părul ondulat poate fi îndreptat cu o mască simplă. Urmează această rețetă japoneză

Mască cu miere și ulei. Amestecă o linguriță de miere și un gălbenuș. Apoi adaugă 15 picături de ulei din semințe de struguri sau de caise, 1 linguriță de suc de lămâie. Amestecă bine  și aplică masca pe față și gât pentru 20 de minute. Clătește cu apă caldă. Masca va reda fermitatea și elasticitatea pielii îmbătrânite.

Mască cu lapte de banane pentru piele uscată. Pasează o banană coaptă, apoi adaugă 2 linguri de lapte. Amestecă bine și aplică masca pe fața curățată pentru 25 de minute. Îndepărtează masca cu un tampon de bumbac, înmuiat în lapte cald sau apă caldă. Se recomanda aplicarea măștii, pe pielea uscată, de două ori pe săptămână. 

Fără chirurgie, fără botox, fără injecții: Există 5 produse mai eficiente pentru combaterea ridurilor


Mască de fulgi de ovăz. Macină într-un blender 1 lingură de fulgi de ovăz.  Adaugă puțin lapte cald în fulgii de ovăz pentru a face o pastă. Aplică produsul pe pielea din jurul ochilor și lasă-o să acționeze 20 de minute. Clătește masca cu apă caldă și aplică o cremă hrănitoare în funcție de tipul de piele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel