Mary J. Blige divorțează

Cântăreaţa americană Mary J. Blige a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, Martin "Kendu" Isaacs, care îi este şi manager, punând astfel capăt unei căsnicii de 12 ani, informează Daily Mail.

În documentele depuse la un tribunal american, renumita cântăreaţă a invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, conform news.ro.

Potrivit TMZ.com, Mary J. Blige a solicitat tribunalului să nu îi acorde soţului ei dreptul de a beneficia de pensie alimentară.

Nu se ştie deocamdată dacă Mary J. Blige şi Martin "Kendu" Isaacs - care nu au avut copii împreună - au semnat un contract prenupţial.

Într-un interviu din 2014, vedeta americană a spus că relaţia personală şi profesională cu soţul ei, care îi este şi manager, poate fi uneori dificilă.

În 2009, Page Six a raportat faptul că Mary J. Blige şi-a lovit soţul în zona feţei, provocându-i o hemoragie nazală, la petrecerea organizată cu ocazia inaugurării unui club de noapte. Cu acea ocazie, cântăreaţa l-a acuzat pe Martin "Kendu" Isaacs că ar fi flirtat cu o chelneriţă.

În noiembrie 2012, cântăreaţa şi soţul ei au fost daţi în judecată pentru că nu ar fi returnat un împrumut bancar în valoare de 2,2 milioane de dolari.

În 2000, Mary J. Blige a început o relaţie cu Martin Kendu Isaacs, un manager din industria muzicală. Cei doi s-au căsătorit pe 7 decembrie 2003 în cadrul unei ceremonii private. Cântăreaţa a devenit mama adoptivă a celor trei copii pe care soţul ei îi are dintr-o căsnicie anterioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel