Ciolacu, leșin la sediul PSD. Adevărul despre problemele de sănătate: Lasă urme, e un pic jenant

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Denise Rifai l-a întrebat pe Marcel Ciolacu despre problemele de sănătate pe care le are. 

Președintele PSD Marcel Ciolacu a trecut în cursul anului trecut prin moment dificial, atunci când, în timpului unei conferințe de presă susținute la sediul PSD, i s-a făcut rău. 

Președintele PSD intrase în direct și doar după câteva minute, a început să vorbească cu dificultate și să tremure. Acesta a părut că este aproape să leşine, fiind ajutat de un coleg să nu cadă peste pupitru. 

Conferinţa de presă de atunci a fost întreruptă.

La mai bine de un an de la acel eveniment, Marcel Ciolacu a fost întrebat de Denise Rifai, în emisiunea "40 de întrebări" care a fost cauza leșinului de atunci și dacă are de fapt probleme de sănătate.

VIDEO cu momentul AICI

                                                                     

"Mi s-a mai întâmplat o dată"

Președintele PSD susține că s-a simțit jenat de acel moment și pune toată vina asupra stresului și a oboselii.

"Mi s-a mai întâmplat o dată în viață acest lucru, tot un leșin. Am făcut o investigație mai aprofundată acum, nu e nicio problemă. Pe stres, pentru faptul că țineam conferințele de presă într-un fel de subsol la sediu, fără aerul condiționat pornit, oboseala, s-au acumulat. Un moment nefericit taman în fața camerelor de filmat.

Un pic jenant pentru mine. Era acumulată foarte multă presiune asupra mea, urmau alegerile, era primul meu examen ca și președinte, toate aceste lucruri s-au strâns și lasă urme.", a declarat Marcel Ciolacu, în emisiunea de la Kanal D. 

Are Marcel Ciolacu probleme de sănătate?

"Nu am probleme de sănătate! Dimpotrivă, am făcut acum analizele la dr Carmen Orban și mi-a spus ”Măi, ești mai sănătos decât mine, totuși ești mai în vârstă” Chiar sunt foarte sănătos!", a mai spus președintele PSD.

Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre boala tatălui tău

Marcel Ciolacu a vorbit vizibil emoționat despre tatăl său care era un „om glumeț, deschis, ancorat în realitate”.

Rifai l-a întrebat pe Ciolacu: „Ați spus că tatăl a jucat un rol extrem de important în viața dumneavoastră. Știu că este un subiect sensibil, dar mi-ar plăcea să-mi spuneți cum era tata. Ce simțiți când vă amintiți de tata?”.

„Aduna familia. Avea capacitatea de a ne strânge pe toți, cu respectul cuvenit, mai ales că era și militar. Era un om glumeț, un om deschis, foarte ancorat în realitate. Foarte zgârcit la vorbă, dar știind să puncteze anumite lucruri. Ne-a încurajat întotdeauna să ne vedem, să ne strângem... Își cunoștea destinul cum e și normal, îl accepta. Nu era o problemă, a fost un luptător, de aceea a și rezistat cu cancer timp de 10 ani. De altfel, s-a și stins foarte repede. Mi-a spus: Marcel, gata. Nu mai pot lupta. În trei zile a și decedat”, a transmis Ciolacu, în timpul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel