Marca FC Farul vândută pentru 200 000 de euro. Scandal la licitație

transferuri liga 1
transferuri liga 1

La peste un an de la faliment, sigla și brandul FC Farul au fost adjudecate pentru 230 000 de euro. Licitația nu a fost însă lipsită de incidente. 

După o licitație spectaculoasă, a câștigat Eugen Palcu, despre care toată lumea spune că ar fi omul lui Giani Nedelcu, fostul patron al FC Farul. Suporter Spirit Club Farul a licitat până în ultimul moment pentru a recupera însemnele echipei fanion a fotbalului constănțean, dar a cedat în fața misteriosului cumpărător.

La licitație au mai participat fostul fotbalist Dennis Șerban, Constantin Bucăloiu, reprezentantul omului de afaceri Constantin Frățilă și Alexandru Putină, prin reprezentantul său Ion Draica, relatează reporterntv.ro.

Inclusiv numele lui Gheorghe Hagi a fost adus în discuție, anumiți fariști bănuind că în spatele numelor necunoscute s-ar afla și un interpus al fostului mare fotbalist al Farului, actualmente antrenor la FC Viitorul Constanța. 

Nimeni nu crede că perosoana care a câștigat licitația va putea plăti cei 230 000 de euro. În caz de neplată, în termen de trei zile va fi organizată o nouă licitație. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel