Mădălin Voicu: Eu aș propune o femeie pentru funcția de președinte al PSD

Deputatul social-democrat Mădălin Voicu a lansat o propunere inedită pentru funcția de președinte al PSD, rămasă vacantă după demisia lui Victor Ponta.

Prezent în ediția de luni a emisiunii "Se întâmplă în România", de la Antena 3, Mădălin Voicu a opinat că lumea ar trebui să se liniştească în PSD şi a adăugat că el ar propune o femeie în fruntea partidului, dar a evitat să nominalizeze pe cineva.

"În acest moment cred că trebuie lăsat PSD cum e, nu să se mai facă agitaţie, dacă vine Rovana, Zgonea, Dragnea, oricare, ci să existe o echipă care să lucreze. Miercuri probabil se vor limpezi apele, pentru că acest partid trebuie să lucreze. Şi atunci, dacă la Congres se va alege persoana care să conducă partidul, totul este în regulă.

Eu aş propune o femeie. Pentru că, pe de-o parte, şi femeile trebuie să demonstreze că pot conduce entităţi ca PSD şi aş vrea să văd toţi bădăranii, ce mai comentează, după ce o femeie votată în funcţie face ordine în partid. Şi atunci vreau un om educat, care are cât de cât cultura politicii dar şi politica culturii. Nu vreau să nominalizez pe nimeni momentan, pentru că vreau să văd ce se întâmplă miercuri", a comentat deputatul PSD.

Vezi și: Liviu Dragnea anunță luni sau marți dacă va candida la șefia interimară a PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel