Lună Plină 19 decembrie: Schimbări pentru fiecare zodie

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Luna Plină de pe 19 decembrie va aduce multe schimbări în viața noastră.

Duminică, 19 decembrie, în jurul orei 06:36 are loc Luna Plină în semnul Gemenilor, ultimul eveniment de acest fel din 2021. De obicei, la final de an începem să ne gândim la schimbările pe care vrem să le facem în viața noastră. Planul cognitiv este cel mai folosit. Și nu sunt puținele dăți în care considerăm că este de ajuns să ne gândim la o schimbare ca aceasta să se și întâmple. Doar că nu este așa ușor. Avem nevoie de mai mult efort.

Această Lună Plină exact acest lucru vrea să ne învețe. Că gândul nu înlocuiește și fapta. Și că mai bine ar fi să vă uitați în jurul vostru, să observați întâmplările următoarelor zile și să vă dați seama ce e diferit la propria persoană față de finalul anului 2020. Cu siguranță veți vedea în oglindă o versiune diferită, scrie Astrosens.ro.

Statistica astrologică arată că în jurul unei Luni Pline au loc evenimente sau întâlnim oameni care să scoată din noi fațete neștiute. Sau de ce nu? Rupturi, despărțiri și renunțări.

Vor fi mai afectaţi cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti sau cei care sunt născuţi în al treilea decan al acestor zodii.Voi veţi resimţi cel mai mult. Dar pentru că sunteţi obişnuiţi cu schimbările şi cotiturile, s-ar putea ca oamenii din jurul vostru să sufere mai mult în jurul acestei date.

Și cum pe 19 decembrie, Venus își începe retrogradarea, vom tot auzi și de schimbări pe plan relațional. Mai ales acolo unde partenerii sunt blazați și nu mai au sentimente unul pentru celălalt.

Citeşte influenţa pentru fiecare zodie în parte, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel