Liviu Dragnea, plângere penală din închisoare, după ce a fost împiedicat să voteze

Liviu Dragnea, fost lider al PSD, a fost împiedicat să voteze, deși, în decizia judecătoarească, nu i s-a interzis acest drept. 

Luju.ro publică plângerea lui Liviu Dragnea, făcută din spatele gratiilor, după ce fostul lider al PSD a fost împiedicat să voteze. 

Liviu Dragnea a fost împiedicat să-și exercite drepturile fundamentale, în spatele gratiilor. Lui Liviu Dragnea nu i-a fost interzis dreptul la vot, în decizia ÎCCJ. Cu toate acestea, el a fost împiedicat să voteze, în Penitenciarul Rahova. Nici în primul tur, nici în al doilea tur, Liviu Dragnea n-a fost lăsat să voteze. Avocata Flavia Teodosiu a depus două plângeri, una la BEC, cealaltă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. 

În respectivele plângeri, se cere efectuarea de cercetări pentru ca persoanele care i-au interzis dreptul de vot lui Liviu Dragnea să răspundă penal. 

Liviu Dragnea a făcut solicitare pentru urna mobilă de vot, în ambele tururi. În primul tur, i s-a spus că îi este interzis dreptul de a alege. 

”Eu am spus imediat faptul că atât prin Sentința penală cât și prin Decizia penală nu mi-a fost interzis dreptul de a alege, însă, nici în aceste condiții nu mi s-a permis să votez", se arată în plângere.

În al doilea tur, s-a repetat scenariul, lui Liviu Dragnea i s-a spus că în tableta BEC figurează că nu are drept de vot. Liviu Dragnea le-a arătat reprezentanților BEC extrase din sentința și din decizia definitivă ÎCCJ, pentru a demonstra că nu i-a fost interzis dreptul de a vota, dar, nici așa, nu i-a fost permis votul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel