Liviu Dragnea, întâlnire cu președintele PES. Ce au discutat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit în cursul zilei de astăzi cu preşedintele Partidului Socialist European, Serghei Stanişev. Acesta a declarat că discuţiile au vizat implementarea programului de guvernare al PSD.

”Am avut o întâlnire foarte bună cu colegul şi prietenul nostru Serghei Stanişev, este preşedintele Socialiştilor Europeni, care a condus o delegaţie de europarlamentari din grupul Social Democrat. Am discutat, normal, şi despre ceea ce s-a comentat în ultima perioadă, despre viitorul Europei, dar foarte mult am discutat despre ceea ce se întâmplă în România şi anume implementarea programului de guvernare, prevederile din program şi stadiul implementării lor, pentru că este un program cu accent puternic social-democrat care urmăreşte creşterea veniturilor şi dezvoltarea clasei mijlocii din România, de asemenea, un mediu fiscal şi un mediu de business foarte, foarte atractiv”, a declarat Liviu Dragnea la sediul Partidului Social Democrat.

Serghei Stanişev a afirmat, în ce priveşte programul de guvernare al PSD, că ”sunt rezultate impresionante în aria socială”, precizând că este nevoie în Europa de guverne social-democrate de succes.

”Am avut şansa astăzi împreună cu domnul Dragnea să discutăm implementarea programului de guvernare. Sunt rezultate impresionante în aria socială, creşterea salarială pentru profesori, oamenii din sectorul medical, sprijinirea afacerilor(...). Este important pentru grupul nostru din Parlamentul European, pentru ca familia noastră să fie informată de activităţile Guvernului, pentru că avem nevoie în Europa guverne social-democrate de succes, avem de nevoie ca ele să transmită cetăţenilor că politica poate fi diferită, că îşi pot îndrepta atenţia pe interesul cetăţeanului obişnuit al ţării', a declarat preşedintele PES.

[citeste si]

El a adăugat că s-a folosit de întâlnirea de joi pentru a discuta şi despre viitorul Europei, adăugând că poziţia social-democraţilor europeni este pentru o Europă unită.

”Am folosit vizita de astăzi pentru a discuta cu domnul Dragnea şi pentru a participa la discuţii publice despre viitorul Europei. Noi, social.democraţii, avem o viziune foarte clară cum că Europa ar trebui să meargă împreună înainte pentru o integrare mai eficientă în domenii cheie, trebuie să stăm uniţi, nu avem nevoie de o Europă dezbinată, nu avem nevoie de o Europă cu mai multe viteze, pentru că poate aluneca uşor într-o Europă cu clase diferite, ceea ce ar duce la dezintegrare”, a precizat Serghei Stanişev, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel