Urmărește emisiunea live


Lider PSD: Cătălin Rădulescu a adus un prejudiciu IMENS de imagine

Declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu au adus un prejudiciu imens partidului, iar parlamentarul trebuie să fie tras la răspundere, a declarat preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca.

'Fiecare pasăre pe limba ei va pieri', a spus Valeca, în cadrul unei conferinţe de presă, adăugând că afirmaţiile făcute de Rădulescu în spaţiul public au adus 'un prejudiciu de imagine imens' PSD Argeş, organizaţie din care face parte. Pe de altă parte, liderul PSD Argeş a anunţat că va avea o primă discuţie cu conducerea centrală a a partidului pe această temă abia în cursul săptămânii viitoare.

'Nu am demarat nicio procedură (...). Pentru faptul că este deputat, indiferent unde este el la organizaţia de bază, trebuie să vorbesc cu Biroul Permanent Central şi dacă se decide, luăm în discuţie aici, local. (...) Nu am avut timp nici să mă întâlnesc cu conducerea partidului, probabil că (...) miercuri mă voi întâlni cu conducerea partidului, să vedem ce se decide, dacă va fi analiză la nivel central', a precizat Şerban Valeca, potrivit Agerpres.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice în urma declaraţiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu.

Totodată, poliţiştii din Argeş s-au sesizat din oficiu şi au anunţat verificări cu privire la respectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce Rădulescu a afirmat că deţine o armă letală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel