Legea educației pentru sănătate, în toate țările europene. Ciuhodaru: Proiectul meu de rezoluție va fi votat

Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

Legea educației pentru sănătate, propusă de medicul Tudor Ciuhodaru, va fi votată în plenara Parlamentului European. În acest fel, dacă va fi adoptată, Legea va fi accesibilă în toate țările europene. 

Proiectul de Lege, propus de Tudor Ciuhodaru, ar urma să fie votat în plenul Parlamentului European. 

”Educația pentru sănătate va fi accesibilă în toate țările europene. Proiectul meu de rezoluție va fi votat joi în plenara Parlamentului European. E prima rezoluție a unui europarlamentar român ce are șanse să fie adoptată în acest mandat. "Unitate în diversitate", deviza Uniunii Europene, înseamnă pentru noi și dreptul la educație pentru sănătate.

Legea educației pentru sănătate

Am depus și în Parlamentul României legea educației pentru sănătate. Legea Ciuhodaru prevede ca fiecare dintre noi să beneficieze chiar din școală de cunoștințele privind adoptarea unui stil de viață sănătos, să aibă noțiuni de bază de anatomie, fiziologie, igienă (de la spălatul corect pe mâini până la spălatul corect pe dinți), precum și noțiuni de prim ajutor.

Pentru a fi cu adevărat eficientă educația pentru sănătate trebuie să fie cunoscută precum alfabetul sau tabla înmulțirii.

Într-o Europă în care prevenția este extrem de importantă, este normal să susținem ca educația pentru sănătate să fie accesibilă oriunde și oricând, oricărui cetățean european. Și nu uitați că noi doar împreună facem bine România”, a scris medicul Tudor Ciuhodaru pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel