EXCLUSIV  Laura Vicol: Unde sunt tinerii frumoși și liberi? Dacă făcea PSD 5% din ce fac acești indivizi, eram linșați

Arhiva Foto
Arhiva Foto

Deputatul Laura Vicol (PSD) a vorbit despre absența protestelor societății civile împotriva guvernului Cîțu în contrast cu guvernele partidului său.

„Tot acest guvern trăiește într-o lume paralelă. Vreau să fiu delicată când spun că au adoptat toți politica struțului. În acest moment, Cîțu consideră să totul e minunat, perfect, frumos, păsărelele ciripesc și florile înfloresc. De ce spun politica struțului? Pentru că, în opinia lor, nu există șomeri, nu există pensionari, nu există copii care au nevoie de ajutor, nu există școli cu toalete în curte, avem autostrăzi, suntem o țară extraordinară! Nu vreau să întreb ce tratamente le sunt prescrise, spun doar că adoptă politica struțului”, a transmis Laura Vicol, la DC NEWS.

„Toate lucrurile acestea vor fi sancționate e poporul român. Ei sunt singurii care pot sancționa, în acest moment, toate derapajele acestui guvern”, a adăugat ea. „Dar n-am văzut totuși proteste, la dumneavoastră erau...”, a spus analistul politici Bogdan Chirieac vizavi de remarcile deputatului PSD.

Unde sunt tinerii frumoși și liberi?

„Să știți că și pe mine mă uimește treaba aceasta... nu că mă uimește, mă doare să văd. Dacă făcea partidul meu nu 10%, 5% din tot ce fac acești indivizi, cred că eram toți linșați pe stradă. Unde sunt tinerii frumoși și liberi? Sau sunt cei cărora Cîțu li se adresează în engleză pe Facebook. Poate aceia sunt tinerii frumoși și liberi care sunt de acord cu ce se întâmplă în România și nu mai ies în stradă”, a răspuns Vicol.

„Stau și mă întreb unde sunt acele mii de oameni care tot timpul din ciumă roșie nu ne scoteau? Pentru că ce? Pentru că am crescut punctul de pensie, pentru că am crescut alocațiile, pentru că încurajăm agricultura românească, pentru că eram împreună alături de oameni? Unde sunt, ce se întâmplă cu ei? V-am spus, lumea sancționează această lipsă de opoziție în percepția dânșilor”, a mai avut de spus deputatul Laura Vicol.

Când PSD a majorat salariile, s-a făcut un miting în premieră în istoria umanității

„Eu am văzut în perioada 2016-2020, când PSD a majorat salariile, un miting în Piața Victoriei împotriva majorării salariilor. A fost prima dată în istoria umanității când au ieșit niște unii care protestau că s-au mărit salariile. Am văzut medici cu fluturașul cu salariul acela mărit, adus la limite mai decente, contestând că li s-au mărit salariile.

Acum, la tăiere, că neindexarea salariilor înseamnă o tăiere, prăbușirea puterii de cumpărare este, în mod evident, o tăiere... vă văd pe dumneavoastră, pe domnul Ciolacu, pe domnul Grindeanu ieșind. Dar, în rest, nici din partidul dumneavoastră nu văd multă lume [protestând]. Pe doamna Oana Florea am mai văzut-o...”, a comentat și Chirieac.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel