EXCLUSIV  Laufer: ”PNL joacă miza PSD! Românii nu sunt hipnotizați de pensii și salarii”. Cine va greși - VIDEO

Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook

„Românii vor un proiect de țară!”, susține președintele PSL, Ilan Laufer.

„Ne deranjează! De fapt, miza nu este ceea ce se întâmplă, în acest moment, în țară. Miza nu este o bună guvernare. Nu e integrarea în Schengen, care este vitală, nu e nici integrarea în OCDE. Miza e cum o jucăm acum, să avem un nou Parlament, să facem ce vrem. Dar de ce au venit la guvernare?!", a spus Ilan Laufer în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Noi credem că românii nu sunt atât de hipnotizați de pensii și salarii, precum cred PSD și PNL. Deja s-a demonstrat că PSD a crezut acest lucru și a greșit. O să se demonstreze că PNL joacă tot miza PSD. Vor greși. Românii vor un proiect de țară – și spun acest lucru după ce m-am întâlnit față în față cu câteva mii de români. Iar noi avem un proiect de țară, „România 10 în 10". Sunt zece măsuri importante care, în zece ani, vor duce România în topul celor mai puternice zece economii din cadrul Uniunii Europene. Avem un potențial uriaș de creștere economică. Avem proiecte pentru mediul de afaceri. (...) Vrem să revigorăm Start-up Nation. E o măsură obligatorie pentru noi. Li s-a schimbat viața oamenilor care au aplicat și au primit finanțare. Astăzi, aproximativ 40.000 de români sunt antreprenori", a spus Ilan Laufer.

Amintim că Ilan Laufer și Alex Coita au lansat Platforma Social Liberală (PSL), dar şi proiectul de ţară „România 10 în 10", cu zece măsuri ce vor fi luate în următorii zece ani pentru ca România să ajungă în primele zece economii europene.

Declarații complete Ilan Laufer și Alex Coita

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel