Konica Minolta extinde familia de produse bizhub

Konica Minolta își dezvoltă portofoliul de sisteme și soluții de printare prin lansarea a două noi echipamente multifuncționale color A4 complet echipate, bizhub C3350 și bizhub C3850. Aceste echipamente de ultimă generație au o gamă variată de funcții, utilizare intuitivă, caracteristici avansate de securitate, compatibilitate cu echipamente A3 și oferă performanțe ecologice. bizhub C3350 și bizhub C3850 sunt ideale pentru grupuri de lucru mici și medii din orice domeniu de activitate care necesită echipamente profesionale, versatile și de încredere.

Utilizare intuitivă

bizhub C3350 și bizhub C3850 realizează toate activitățile importante din fluxul de lucru zilnic, inclusiv copiere, printare, scanare și fax, oferind viteze de printare impresionante, de 33 ppm și respectiv 38 ppm, permițând astfel creșterea productivității și îmbunătățirea eficienței. În plus, ecranele tactile color de 7 inch au interfețe intuitive și meniuri simple, astfel încât echipamentele sunt la fel de ușor de operat, asemenea utilizării unui telefon inteligent sau a unei tablete.

Caracteristici avansate de securitate

Protejarea informațiilor confidențiale este esențială pentru succesul în afaceri și încrederea clienților. Cele două echipamente multifuncționale color A4 respectă standardele internaționale de securitate și ajută la protejarea datelor, garantând reputația și siguranța financiară a companiilor. Atât bizhub C3350, cât și bizhub C3850 au caracteristici de securitate avansate, precum printarea securizată și criptarea datelor de pe hard disk.

Compatibilitate

Noile echipamente sunt ușor de utilizat întrucât au capacități funcționale similare cu modelele A3 de la Konica Minolta, devenite lider de piață pe segmentul lor.bizhub C3350 și bizhub C3850 sunt compatibile cu alte echipamente A4 și A3 , cu care se aseamănă prin caracteristici, funcții și mod de operare, ceea ce înseamnă că se integrează în fluxurile de lucru curente și completează perfect echipamentele A3 existente.

Performanțe ecologice excelente

Performanța ecologică este un criteriu esențial pentru echipamentele de birou, alături de creșterea productivității, simplificarea muncii de zi cu zi și asigurarea protecției datelor. Caracteristicile ecologice ale bizhub C3350 și C3850 reduc cheltuielile datorită consumului redus de energie, în timp ce utilizarea de materiale ecologice reduce daunele aduse mediului.

Stefan Herrmann, Product Manager Office Printing, Divizia International Marketing: "bizhub C3350 și C3850 sunt noua generație de multifuncționale color A4 complet echipate și se vor afla în curând într-o poziție de lider de piață. Operabilitatea lor intuitivă este remarcabilă și foarte asemănătoare cu cea a echipamentelor A3. În general, bizhub C3350 și C3850 sunt proiectate pentru a asigura cea mai bună compatibilitate a sistemelor A4 și A3, astfel încât să îndeplinească toate cerințele fluxului de documente din mediul office."

Noua generație de multifuncționale color A4 complet echipate: bizhub C3350 și bizhub C3850

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 22 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2013 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel