Kevin Grosskreutz, fost campion mondial, a semnat cu o echipă de Liga a III-a

 fotbal
fotbal

 Fotbalistul Kevin Grosskreutz, campion mondial cu Germania în 2014, a semnat cu o echipă de divizia a treia din ţara sa, KFC Uerdingen, a anunţat joi presa internaţională. 

Grosskreutz, un fundaş sau mijlocaş care pe 19 iulie va împlini 30 de ani, vine de la divizionara secundă SV Darmstadt. Fostul internaţional a semnat un contract pe trei ani cu KFC Uerdingen. Grosskreutz a îmbrăcat de şase ori tricoul naţionalei când evolua la Borussia Dortmund, ultima oară în septembrie 2014. Fundaşul a făcut parte din lotul pentru Mondialul 2014, dar nu a jucat niciun minut în turneul câştigat de selecţionata ţării sale. 

Viață extrasportivă dezordonată 

Grosskreutz a fost dat afară în luna martie 2017 de VfB Stuttgart, pe atunci în liga secundă, după ce a fost implicat într-o altercaţie când era în stare de ebrietate. Luna următoare el a semnat cu Darmstadt, lanterna roşie din Bundesliga, care la finalul sezonului a retrogradat. 

Actuala echipă a lui Grosskreutz a avut o perioadă bună sub numele de Bayer Uerdingen, câştigând Cupa Germaniei în 1985 şi atingând anul următor semifinalele Cupei Cupelor. La gruparea din oraşul Krefeld au jucat fotbaliştii români Michael Klein şi Daniel Timofte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel