Jupiter în Gemeni, 26 mai: Schimbări uriașe pentru patru zodii. Multiple șanse la orizont

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Pe 26 mai, Jupiter își va începe tranzitul în Gemeni, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025, și le va schimba viața unor zodii.

În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic, reprezentantul lui Zeus, cel care se ocupă de învățare, legiferare și expasiune. Arhetipul Gemenilor este cel al comunicării, schimbării, fluctuațiilor și al adaptării. Pe durata acestui tranzit, atât la nivel mondial, cât și personal, vom trece prin multiple dileme, momente de confuzie, dar și prin momente când vom avea prea multe situații de care va trebui să ne ocupăm în același timp. 

Jupiter va face un trigon cu Pluto, dar și careuri cu Saturn și Neptun. Cumva, astrele, vor ca acest tranzit, care se repetă la doisprezece ani, să fie unul mai stabil de această dată.  Jupiter va retrograda în Gemeni în perioada 9 octombrie 2024-10 iunie 2025. Atunci vom manifesta exces de zel, încredere fără motiv, dar ne vom confrunta și cu nevoia de a risca. 

Dar cert este un lucru: Jupiter va ajuta patru zodii să își îmbunătățească viața. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter a mai fost în semnul tău între iunie 2012 și iunie 2013. Poate îți reamintești cum a fost acea perioadă pentru tine. Jupiter are o reputație serioasă. Când îți tranzitează semnul, vine cu multe oportunități, exact așa cum îți place ție. Aduce încredere(câteodată exagerată, dar necesară), dorința de îmbunătățire, de expansiune, de abundență. Este adevărat că s-ar putea să te înhami la mai multe proiecte decât poți duce, dar până la urmă doar astfel progresăm.

Trebuie menționat că Jupiter este guvernatorul casei a șaptea, ceea ce înseamnă că trebuie să ai în vedere, în primul rând, armonia din familie și bunăstarea din cuplu. Cei singuri vor avea nenumărate șanse de a cunoaște oameni interesanți. Jupiter îi ajută și pe cei care vor o reconversie profesională și aduce și recunoașterea meritelor.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel