Iohannis, la PROTESTE. Prima reacție din PSD: Se anunță contra mitinguri

Iohannis, protest 10 august. ”Decizia președintelui. Arată că...”
Iohannis, protest 10 august. ”Decizia președintelui. Arată că...”

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a afirmat, la Antena 3, că nu știe dacă președintele Klaus Iohannis validează protestatarii din centrul Capitalei, dar face trei observații. 

Liderul PSD subliniază: 

”1. Românii au dreptul să protesteze. Și-au câștigat din decembrie 89 acest drept, de a manifesta, de a urla, de a ieși în stradă. 

2. La mitingul neautorizat nu au venit jandarmii la guvern peste ei cum au venit când manifestau neautorizat românii pentru unirea cu Basarabia și i-au bătut pe toți de le-a sărit apa-n cap. Ei nu voiau decât unirea. 

3. Că manipularea este grosieră, toată lumea știe”. 

Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj pentru români: ”Nu vom ceda sub nicio formă. Au spus că legea grațierii este cu dedicație. Da, este cu dedicație, așa cum legea pensiilor este cu dedicație, așa cum legea pentru micii fermieri este cu dedicație pentru fermieri, așa cum legea cu bursele pentru studenți este pentru studenți, așa cum transportul gratuit este pentru tineri este pentru tineri, așa cum casa pentru prima familie e cu dedicație către tinerii care-și fac o familie. Avem 1.400 de dedicații pentru popor. Nu ne speriem și nu ne sperie nici măcar declarațiile cutremurătoare, horror, de neacceptat într-un stat democratic pe care-i fac șefi de instituții vizavi de miniștri, de președinții celor două Camere, de oamenii care sunt votați”. 

”Este posibil ca la presiunea imensă pe care o fac cei care ne susțin, milioane de oameni care ne-au votat și cel puțin cei 800.000 de membri cu familiile lor să facem și noi niște contra mitinguri. Ne gândim încă, dar dacă facem așa ceva, se va vedea exact care este susținerea de care ne bucurăm în România și ce vor românii exact” a mai spus secretarul general adjunct al PSD. 

[citeste si]

”E democratic și ce vrem noi să facem și mâine vom lua o decizie în sensul acesta” a mai spus Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel