EXCLUSIV  Ioana Constantin: Firmele "de casă", înlocuite cu ONG-uri de către USR PLUS

Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin
Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) a atras atenţia asupra faptului că, sub noua guvernare, firmele "de casă" abonate la banii publici par a fi înlocuite, de către USR PLUS, cu ONG-uri. 

"Observ că USR PLUS este pe această direcţie cu multe ONG-uri, şi la Ministerul Sănătăţii, nu doar la Capitală şi probabil că vom descoperi că şi în alte multe ministere pe care le gestionează, din păcate. Eu am un mare respect pentru ONG-uri, fundaţii care-şi fac treaba pe diverse domenii, social, cultural, dar sunt altele create special.

(...) Eu atrag atenţia asupra unui lucru: să nu înlocuim firmele acelea ‚de casă’, create în buza unor eveniment din astea financiare, cu ONG-urile. Ăsta e singurul lucru pe care-l spun, dar văd că asta se întâmplă şi la Ministerul Fondurilor Europene, şi la Primăria Capitalei şi pe unde s-o mai întâmpla. Adică există nişte ONG-uri de casă, oameni cuplaţi la un anumit anturaj politic, aşa cum înainte erau nişte companii care asta făceau, mai ales pe zona de construcţii, drumuri, autostrăzi", a declarat, la DC News TV, Ioana Constantin.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel