"Întoarcerea" lui Saturn. Dacă te-ai născut între 1990 - 1994, FII ATENT: Schimbarea intensă de care NIMENI NU scapă!

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Apropierea de vârsta de 30 de ani poate fi precum un vârtej.

Marcată de stres, turbulențe și multe schimbări în viață, perioada care precedă împlinirea a treizeci de ani poate fi una dintre cele mai stâncoase din viaţa noastră. Întrebați-o pe Adele, care și-a făcut un tatuaj pentru a comemora provocările întoarcerii lui Saturn în viaţa sa, ori pe Gwen Stefani, care a scris un album întreg despre asta. Se pare că există un factor astrologic în spatele haosului. În astrologie, o întoarcere a lui Saturn este un eveniment planetar important, care marchează o perioadă de schimbări intense, scoțându-ne din copilărie și dându-ne lecții despre maturitate - și toată lumea experimentează una în momentul în care își încheie a treia decadă din viaţă.

Lui Saturn îi ia aproximativ 29,5 ani pentru a finaliza o orbită completă în jurul Soarelui, așa că expresia „întoarcerea lui Saturn” se referă literalmente la întoarcerea lui Saturn la locul exact în care era când te-ai născut. Toată lumea experimentează prima revenire a lui Saturn între vârstele de aproximativ 27 și 30 de ani, deoarece în acești ani Saturn se aliniază pentru prima dată cu plasarea sa în harta natală. Acești ani sunt adesea marcați de tone de tulburări – despărțiri sau căsătorii, schimbări ale carierei, mutări într-un oraș nou sau, în general, ori te împaci cu schimbările pe care trebuie să le faci în viața ta.

Dacă te-ai născut între 1990 până în 1994, atunci prima întoarcere a lui Saturn a început în decembrie 2020, când a început să treacă prin semnul Vărsător. Iată la ce să te aștepți de la întoarcerea lui Saturn în viaţa ta, ce reprezintă și cum să profiţi la maximum de această perioadă de creștere astrologică care schimbă vieţi.

Puterea lui Saturn în astrologie

Planeta Saturn în astrologie înseamnă dragoste dură și muncă grea. Reprezintă responsabilitate, disciplină, limite, structură, răbdare și maturitate. În timpul întoarcerii lui Saturn, toate aceste zone ale vieții vor fi puse la încercare. Saturn este cunoscut ca marele profesor al zodiacului, așa că atunci când își finalizează prima orbită completă prin harta ta natală, aproape de vârsta de 30 de ani, așteaptă-te la niște lecții dure de viață și la o creștere majoră.

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel