Încrederea în Biserică, ”un stâlp de rezistență al existenței”. Robert Cazanciuc (PSD): În BOR, după Armată, românii au cea mai mare încredere

FOTO: Facebook @Robert Cazanciuc
FOTO: Facebook @Robert Cazanciuc

Senatorul Robert Cazanciuc (PSD) a vorbit despre încrederea românilor în instituțiile statului.

Senatorul PSD, Robert Cazanciuc, a participat la lucrările Adunării Naționale Bisericești, un eveniment defășurat sub coordonarea Patriarhului BOR. 

”Am participat în calitate de membru, la lucrările Adunării Naționale Bisericești, desfășurate sub coordonarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei.

Am fost onorat să mă aflu alături de Episcopul Giurgiului, Prea Sfințitul Părinte Ambrozie, la puțin timp de la prezența mea în ședința de lucru a Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului, oraș pe care îl reprezint în Parlament.

Cancelaria Sfântului Sinod a prezentat activitatea pastorală, liturgică, culturală, media, educațională și social-filantropică a Bisericii, desfășurată anul trecut. Lucrările ecleziastice săvârșite anul trecut înăuntrul și în afara parohiilor au fost printre principalele subiecte discutate – pe lângă activitățile curente, a fost menționată pregătirea unor proiecte de amploare națională (accesarea de fonduri europene pentru digitalizarea bunurilor care aparțin unităților de cult, parte a patrimoniului național mobil și pentru realizarea unui Muzeu al Patriarhiei Române, realizarea Centrului național de tineret Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul din orașul Pantelimon și multe altele. 

Biserica rămâne, fără doar și poate, un stâlp de rezistență al existenței omenești pe acest Pământ, un far călăuzitor al umanității în calea spre îndumnezeire, un izvor nesecat de spiritualitate și o fereastră pentru Lumina lui Dumnezeu. Biserica Ortodoxă Română este în continuare, după Armată, instituția în care românii au cea mai mare încredere”, a scris senatorul Robert Cazanciuc pe Facebook.

Citește și: Plafonarea prețurilor la energie și alimente, salvatoare pentru traiul românilor. Cazanciuc (PSD): A născut aprigi controverse și diverse speculații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel