EXCLUSIV  În cimitirul marilor imperii. Afganistan, cel mai lung război din istoria Americii. Ce urmează după retragerea SUA | Analiză H.D. Hartmann, „Pe Plan Extern”

DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 13 august 2021.

 

În cadrul acestei ediții, analistul H.D. Hartmann va discuta despre situația din Afganistan, un loc supranumit „cimitirul imperiilor”, și unde retragerea SUA a lăsat un gol uriaș. În prezent trupele afgane duc lupte grele pentru a opri ofensiva talibană.

Vă invităm să urmăriți emisiunea vineri, 13 august, începând cu ora 11:00.

După retragerea SUA, talibanii au cucerit în doar câteva săptămâni 10 capitale de provincie din cele 34. Insurgenții, în pofida acordului pe care îl au cu SUA, nu au un acord cu guvernul afgan.

În prezent talibanii se află la doar 150 de kilometri de capitala Kabul.

O analiză a conflictului din Afganistan, numit și „cimitirul marilor imperii”, ce s-a câștigat în două decenii de conflict, dar și unde a greșit Occidentul, vor fi doar câteva din temele pe care H.D. Hartmann le va aborda în cadrul emisiunii „Pe Plan Extern”. Vom vorbi totodată și despre influența Chinei și de ce Rusia privește cu îngrijorare situația din Afganistan, cel mai lung război din istoria Americii.

Cu aceste subiecte și multe altele despre costisitorul război, vă așteptăm vineri, 13 august 2021, începând cu ora 11:00, la o analiză în cadrul emisiunii „Pe Plan Extern”.

Emisiunea „Pe Plan Extern”, de la DC News TV, în care invitat este H.D Hartmann, poate fi urmărită în direct, vineri, 13 august, începând cu ora 11:00.

Analiza va fi difuzată pe DC News TV, pe pagina de Facebook DC News, dar și direct pe site, www.DCNews.ro.

Amintim că pe data de 1 mai 2021, după aproape 20 de ani de război, forţele coaliţiei au început retragerea din Afganistan a celor 2.500 de militari americani şi 7.000 de militari ai NATO, proces care este de aşteptat să se încheie, simbolic, până pe 11 septembrie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel