Ilie Balaci, mesaj pentru o națiune: Este cea mai caldă țară din lumea asta

Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari jucători ai României din toate timpurile, a fost și un uriaș iubitor al locului în care s-a născut și s-a format. Regretatul sportiv a vorbit într-un interviu despre ce a însemnat România pentru el. 

Ilie Balaci s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 62 de ani, în urma unui atac cerebral. Sportivul care a intrat în sufeltul a milioane de români prin prestațiile sale de la Craiova, a vorbit într-un inteviu acordat, cu mai mulți ani în urmă, jurnalistului Victor Ciutacu, despre dragostea lui pentru România și pentru Craiova.

"Lumea vorbește, dar ai senzația că se ceartă"

Întrebat dacă se simte acasă în România, având în vedere a că profesat ani de zile în alte țări, regretatul Ilie Balaci a transmis un mesaj clar și plin de esență. "Este, pentru mine, cred că cea mai frumoasă, cea mai caldă, cea mai plăcută țară din lumea asta. (...) Aici sunt ai mei, prietenii mei, nu știu ce are. La Craiova mă duc cu mare drag. E altceva când te dai jos din mașină și dacă nu ești, ca să zic așa, de-al casei, ai senzația că trebuie să izbunească un scandal. Lumea vorbește, dar ai senzația că se ceartă", a spus atunci craioveanul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel