Horoscopul mincinoșilor. Zodiile în care nu poți avea încredere

Spune sau nu adevărul, denaturează sau nu lucrurile, dorind să inducă în eroare? Întrebări la care nu avem mereu răspuns imediat. În cine puteam avea încredere și în cine nu?

Berbec

Succesul cu orice preț, victorie trecând peste cadavre! Nu, nu este despre nativii din Berbec. Indiferent de situație, ei preferă să câștige în mod cinstit, chiar dacă va trebui să depună eforturi înzecite. În plus, Berbecii nu știu să mintă.

Balanță

Adevărul spus pe jumătate, nu este, totuși, o minciună. Nu, persoanele născute sub acest semn zodiacal nu vor coborî niciodată pănă la minciună pură. În schimb, vor încerca să ascundă o parte din informații, scoțând la lumină anumite aspecte, în funcție de conjunctură.

Leu

Aceste persoane respectă cu strictețe imaginea consacrată a acestei zodii, aceea de "rege nobil și cinstit". Prin urmare, ei mint o singură dată, când "probează" pe sine această mască. După care vor încerca din toate puterile să nu dezamăgească - pe cei din jur, dar și pe sine.

Săgetător

Nativii din Săgetător detestă minciuna, pentru că, pentru ei, lumea este și așa destul de complicată și imprevizibilă. Iar un element de haos în plus, ar fi un adevărat dezastru. Totuși, în anumite situații, Săgetătorii sunt dispuși să nu spună adevărul: numai când nu pot obține ce doresc prin alte mijloace.

Taur

Nu prea au ce să ascundă: își cunosc defectele, iar calitățile și le afișează fără teamă. Pe de altă parte, nu le place să-i manipuleze pe ceilalți. De aceea, nu trebuie căutate subînțelesuri în cuvintele nativilor din Taur: sunt extrem de sinceri, așa cum le place.

CONTINUAREA ARTICOLULUI PE DC BUSINESS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel