HOROSCOP WEEKEND. Zodia surprinsă de evenimente foarte neplăcute. Cine pierde bani

Marte intră în semnul Berbecului.
Marte intră în semnul Berbecului.

Acest sfârșit de săptămână nu se anunță a fi unul bun pentru nicio zodie. 

Astrologul Daniela Simulescu a lansat, încă de duminica trecută, avertismentele pentru fiecare zodie cu privire la sfârșitul acestei săptămâni: 

Cei din zodia Berbec, în acest weekend, rămân fără bani sau încep să se gândească că ceva n-au făcut bine în zona financiară.

Nativii zodiei Taur sunt atenționați cu privire la locul de muncă - puțină atenție la serviciu, vor fi evenimente neprevăzute și foarte, foarte neplăcute.

Gemenii sunt atenționați că partea financiară a partenerului va avea de suferit- ori trebuie să-l ajutați, ori să-l suportați, trebuie să-i arătați suportul vostru pentru că are mare nevoie.

Nativii din zodia Rac vor avea conflicte și neplăceri în weekend- în familie se întâmplă lucruri pe care nu le puteți controla. Sfârșitul săptămânii va fi foarte greu pentru cei din zodia Rac, iar astrologul Daniela Simulescu le recomandă mult somn.

Leii au o perioadă în care vor să-și marcheze teritoriul, pentru a le fi mai bine. Trebuie să fiți foarte atenți la drumurile pe care le veți face în weekend - să aveți totul bine pus la punct, nu vă grăbiți.

În buzunarele nativilor Fecioară se vor da războaie financiare. Cheltuiți bani sau dați bani cuiva. 

Nativii din zodia Balanță vor fi într-o situație complicată în acest sfârșit de săptămână. Efectele a tot ceea ce vor face greșit, se vor vedea la sfârșitul săptămânii, când se va declanșa totul. 

Cei din zodia Scorpion, dacă la un moment dat au călcat pe coadă pe cineva, s-ar putea ca la sfârșitul săptămânii, acele persoane să le întoarcă totul cu susul în jos și să-i sperie. E posibil să aflați ceva, să intrați într-un conflict. 

Nativii din zodia Săgetător sunt atenționați că trebuie să conștientizeze că depinde doar de ei, nu trebuie să caute acceptarea societății. Folosiți zilele pentru a sta mai mult pe acasă și pentru a vă gândi la ce doriți să faceți în viitor. 

Pentru nativii Capricorn, dacă nu și-au putut calma nervii săptămâna aceasta, vor avea un weekend foarte obositor, pentru că se vor gândi doar la ce s-a întâmplat la serviciu. 

Nativii Vărsător, spre sfârșitul săptămânii, încep să simtă că se întâmplă niște lucruri pe plan profesional, unele benefice. 

Peștii, spre sfârșitul săptămânii, când vor fi aspecte tensionate, trebuie să caute o activitate prin care să-și recapete armonia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel