Urmărește emisiunea live


HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat mantrele dragostei pentru fiecare zodie, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. Mantra este o rugăciune. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie BERBEC: Am încredere că dragostea adevărată e deja pe drum, către mine, și va ajunge în momentul potrivit, sunt gata s-o primesc cu brațele deschise, sunt gata s-o iubesc cu adevărat și sunt gata să-mi întâlnesc sufletul pereche. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie TAUR: Îmi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate viciile și de toate obstacolele care blochează drumul sufletului pereche către mine. Sunt pregătit să trăiesc în prezent, să iubesc în prezent, acum.

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie GEMENI: Sunt vrednică de iubire și merit să primesc dragostea la care visez. Învăț să am răbdare și fac tot posibilul să construiesc cea mai frumoasă relație cu sufletul meu, să mă descoper și să învăț cine sunt cu adevărat. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie RAC: Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg cum trebuie să meargă. Nu mă grăbesc pentru că știu că Universul are un plan magic pentru mine și că mă așteaptă ceva mult mai frumos decât am trăit până acum. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie LEU: Știu că iubirea nu va veni când îmi doresc eu, ci când sufletul meu va fi pregătit să primească și să ofere dragoste. Mă bucur de drumul pe care merg alături de sufletul meu, învăț să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să-mi accept nu doar calitățile, ci și defectele. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie FECIOARĂ: Nu doar eu caut sufletul pereche, ci și sufletul pereche mă caută pe mine. Drumurile noastre se vor intersecta prin dragoste infinită, pură, sinceră și adevărată.

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie BALANȚĂ: Îmi accept toate greșelile pentru că m-au ajutat să mă dezvolt, să ajung unde sunt acum. Fiecare moment dificil a venit cu o lecție frumoasă de viață, care mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iubire, acum sunt pregătit să te cunosc. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie SCORPION: În fiecare zi, sunt recunoscător pentru cât de multă iubire poate oferi sufletul meu. Nu grăbesc lucrurile, ci aștept ca timp să joace cartea și să mă pregătească pentru întâlnirea cu marea dragoste. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie SĂGETĂTOR: Nu simt nevoia să mă întorc în trecut, știu că nu mai pot schimba nimic. În schimb, privesc cu ochii plini de fericire și aștept să văd ce-mi pregătește viitorul, îmi deschid inima pentru a iubi și a oferi iubire. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie CAPRICORN: Inima mea nu minte, în sufletul meu crește o iubire pură, necondiționată, adevărată, pe care urmează să o ofer unui suflet norocos. Plec la acest drum știind că în cele din urmă voi trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie VĂRSĂTOR: Am învățat să ofer iubire, zi de zi, în toate formele ei, nu mă grăbesc, nici nu cerșesc dragoste. Sufletul meu merită ceva mult mai frumos și știu că Universul îmi va oferi acea iubire magică. 

HOROSCOP. Voropchievici, cuvinte magice pentru fiecare zodie PEȘTI: Îi permit sufletului meu să simtă tot ce simte, durere, tristețe, fericire, dezamăgire, dar și iubire, îi învăț să aibă răbadare și-i arăt cum să se vindece, accept tot ce trăiesc pentru că știu că totul se întâmplă cu un motiv. Iubirea mă caută și, în scurt timp, mă va găsi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel