EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 9 septembrie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Mercur își va începe mâine retrogradarea. 

Staționarea lui Mercur în Balanță ne va pune pe jar colaborările și negocierile. Una spunem, alta se înțelege. Și astfel, apar amânări, întârzieri și reacții nedorite. Ne pregătim și de Luna Plină din Pești. Încă un aspect menit să ne introducă într-o lume a confuziei. 

Berbec

Te confrunți cu unele derapaje în interacțiunea cu unele persoane, mai ales la locul de muncă. Dar nu este nimeni rău intenționat. 

Taur

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Pentru că, mâine, la locul de muncă vor apărea unele proiecte care îți vor ocupa timpul. 

Gemeni

Spui unele lucruri doar ca să scapi de oameni. Și consideri că problema este rezolvată. Dar tu uiți, aceștia nu vor uita ce ai zis. 

Rac

Discuțiile cu o rudă se vor transforma într-o adevărată judecată. Fiecare vine cu argumente și încearcă să convingă că are dreptate. 

Leu

Fără să îți dai seama, spui unele lucruri greu de înțeles pentru ceilalți. Pentru tine este logic, dar pentru ei deloc. 

Fecioară

S-ar putea să te trezești cu unele facturi neplătite. De asemenea, astrele îți recomandă să te gândești de două ori înainte de a face o achiziție. 

Balanță

Te apuci de ceva și nu reușești să duci la bun sfârșit din cauza faptului că te lași distras de tot felul de stimuli superficiali. 

Scorpion

Intuiția îți functionează de minune în ceea ce privește viața altora, dar în cazul tău, nu va fi așa. Deci nu te inflama până nu vei avea argumente solide. 

Săgetător

S-ar putea ca partenerul să uite unele promisiuni. Și nu o va face din cauza superficialității, ci din cauza unor schimbări bruște de program. 

Capricorn

Ești într-o continuă expectativă în ceea ce privește un proiect profesional. Mai bine îți prioritizezi problemele personale. 

Vărsător

Parcă nu îți ajung informațiile. Parcă mai ai nevoie de alte detalii. Îți este frică să nu greșești, nici acasă, nici la serviciu. 

Pești

Partenerul are câteva propuneri, destul de riscante, pe plan financiar. Îi poți spune că încă nu ești la fel de sigur ca el și că mai ai nevoie de timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel