Horoscop, vineri, 8 noiembrie 2019

Scorpionii sunt nerăbdători peste măsură
Scorpionii sunt nerăbdători peste măsură

Horoscop. Partenerul Vărsătorilor reproșează că au devenit neglijenți și că nu le  pasă deloc de sănătatea acestora.

Berbec

Îți revezi foști colegi de serviciu și după discuțiile cu ei îți dai seama că ai nevoie de o schimbare profesională sau măcar a comportamentului locul de muncă actual.

Taur

Ideal ar fi ca tu și partenerul să vă împărțiți sarcinile și să vă ajutați reciproc atunci când nu vă descurcați. Vei avea multă inspirație la locul de muncă.

Gemeni

La serviciu este haos și ție îți convine. Funcționezi mai bine atunci când este stres decât atunci când totul este pus la punct.

Rac

Fii atent la cuvintele și faptele partenerului. Nu sunt neapărat cele mai romantice, dar sunt menite să îți demonstreze cât de mult ține la tine.

Leu

Prietenii te caută pentru că au nevoie de sfaturile și ajutorul lor. Acum este momentul să îți dai sema cine te caută și la bine și la rău.

Fecioară

Rudele vor să petreacă mai mult timp cu tine și nu ai cum să faci asta. Explică-le diplomat că ai motive serioase și promite-le că te vei ocupa de ele în perioada următoare.

Balanță

Toți se agită în jurul tău, se contrazic sau se ceartă. În schimb, tu ești foarte calm și îți faci planuri pentru sfârșitul de săptămână. Abia aștepți să te distrezi.

Scorpion

Ești nerăbdător peste măsură. Aștepți să te întâlnești cu o persoană foarte dragă, pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp. Evită să procrastinezi la serviciu.

Săgetător

Dacă ești singur, astrele sunt de partea ta. Cu Venus și Jupiter în semnul tău, persoanele de sex opus te vor observa mai ușor și vor aprecia calitățile tale.

Capricorn

Simți un exces de energie pe care ai vrea să o investești cu folos. Poate alegi să practici un sport sau poate ajuți persoanele apropiate la treburile casei.

Vărsător

Partenerul îți reproșează că ai devenit neglijent și că nu îți pasă deloc de sănătatea ta. În plus, va avea câteva comentarii referitoare la modul tău de a cheltui banii.

Pești

Vei rămâne plăcut surprins atunci când unele persoane, care nu aveau o părere foarte bună despre tine, îți vor mărturisi că acum te admiră pentru evoluția ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel