HOROSCOP, vineri, 7 aprilie 2017

Berbec

Nu te lasa invins de un hop trecator! Nu toate drumurile duc spre succes, si stii si tu prea bine asta, ca atare opreste-te un pic si elibereaza-te de capitolul care s-a inchis acum in fata ta. Ia o pauza, trage aer in piept si apoi concentreaza-ti fortele spre alt tel. Nu e un esec, e doar o incercare care nu a dus acolo unde doreai, dar scoate repede din abundenta ta de idei si de proiecte curajoase altceva care sa-ti atraga toata atentia. Pui punct acelui plan care nu a avut roadele scontate, dar o iei imediat de la capat in alt sens, cu si mai multa vointa. Poti renaste cu si mai multa energie spre un tel si mai grozav!

Taur

Piedicile care apar acum in calea ta te fac sa te simti ciudat si iti asumi toata responsabilitatea pentru situatia creata. Nu exagera totusi, nu esti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit si altii, care nu si-au indeplinit sarcinile asa cum ar fi trebuit. Nu ai insa curaj sa-i tragi pe ceilalti la raspundere ci preferi sa-ti asumi tu toate greselile. Toate oalele se sparg in capul tau, desi nu ai merita asta, ci mai bine ai discuta cinstit si cu ceilalti care au contribuit la acest hop, ca sa vedeti ce se poate face. Evident, ca multi dintre cei vinovati vor da bir cu fugitii si vor tacea in banca lor, si atunci ce-ti mai ramane de facut decat sa repari tu totul?

Gemeni

Nu astepta ceva anume doar dintr-o singura directie, pentru ca s-ar putea ca paleta de optiuni sa fie mai larga decat o vezi tu acum. Astepti iubire de la o anumita persoana, astepti vesti bune doar dintr-o singura directie, iti legi asteptarile de o singura pasiune, or lucrurile bune pot aparea din sute de directii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ti seta visele spre un unic scop, pentru ca ar putea trece pe langa tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata sa primesti si lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat inainte, tot asa cum trebuie sa fii gata sa renunti la alte idei, pentru ca nu sunt singurele bune in aceasta situatie. Ia vezi cate feluri ai in meniu, nu doar cel pe care il consumi din obisnuinta de fiecare data!

 Rac

Succesul vine, e in drum spre tine, dar nu-l primesti pe tava! E nevoie de o lupta serioasa pentru a pune mana pe acel premiu. Iti aduni fortele si te implici intr-o competitie acerba, alaturi de concurenti redutabili, dar fara frica. Pentru ca ai si tu atuurile tale de care vei sti sa profiti la momentul cel mai potrivit. Azi poti iesi invingator in concursuri, in intrevederi cu persoane la fel de bine pregatite, in lupta pentru suprematie, dar succesul depinde enorm de increderea absoluta in fortele proprii, pe care o afisezi cu emfaza in ochii rivalilor tai. Ii vei dezarma mai usor daca te vor vedea atat de increzator in victorie!

Leu

Ai avea nevoie de o zi de pauza, pentru ca esti obosit si, in asemenea stare de epuizare mentala, nu mai dai randament. Cand vor incepe sa apara lapsusurile, erorile de calcul, dezacordurile in vorbire sunt semn ca trebuie sa te retragi macar pentru cateva ore ca sa te odihnesti. Incearca sa nu te implici azi in niciun fel de activitate intelectuala dificila, deoarece nu vei lasa cea mai buna impresie. Nici dialogul, nici exprimarea, nici lucrul in echipa nu sunt la cote maxime, deci sa nu te mire ca lumea te va critica mai mult si va spune despre tine ca nu te mai inteleg. E o problema trecatoare de comunicare din cauza oboselii acumulate.

Fecioara

Ai impresia ca s-au strans in jurul tau numai oameni critici, recalcitranti, pusi pe harta si, cu asemenea anturaj, bati pasul pe loc fara sa construiesti nimic bun. Decat cu asemenea tovarasi, mult mai bine ti-ar fi de unul singur, ca atare, daca vezi ca nu te poti integra deloc in grupul strans in jurul tau, mai bine faci opinie separata si incerci sa-ti duci treburile la capat fara ajutorul nimanui. Adevarul e ca, decat cu asa tovarasi, care spun nu la tot ce propui, care comenteaza tot ce faci, mai degraba te izolezi pentru o zi si-ti vezi de treburile tale fara a te consulta cu nimeni. N-ai cu cine coopera azi!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel