Urmărește emisiunea live


Horoscop, vineri, 5 iunie 2020

În seara zilei de 5 iunie, vom avea o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Săgetător.

Berbec

Îți dai seama că o persoană nu a fost corectă cu tine și începi să te gândești serios să o eviți de acum încolo. Mintea va fi prea activă.

Taur

Învață să mai schimbi strategia financiară. Sigur greșești undeva și va dura ceva timp până vei descoperi. Poate primești un sfat bun.

Gemeni

Partenerul se tot sucește și tot amână o decizie, iar tu nu mai ai deloc răbdare. Fii mai hotărât cu el, că altfel vei aștepta mult și bine.

Rac

Orice acțiune forțată la locul de muncă îți va aduce doar neplăceri. Nu te grăbi, lasă lucrurile să se întâmple de la sine.

Leu

Aștepți de la prieteni aprobarea unor inițiative de-ale tale. Însă gândește-te dacă ai nevoie de asta sau doar de încrederea în tine.

Fecioară

Te trezești în același timp cu un proiect important legat de cariera ta, dar și cu un plan făcut de familie de care va trebui să te ocupi.

Balanță

Verifică de două ori orice document pe care îl semnezi, dacă pleci cu toate actele necesare la drum, dar și dacă nu ratezi niciun mesaj.

Scorpion

Ceilalți vor să știe mai multe despre starea ta financiară. Curiozitatea lor te deranjează enorm, dar alegi să nu le spui asta.

Săgetător

Nu îți găsești deloc liniștea. Te învârți precum un titirez și ratezi detalii importante din cauza neatenției. Ia-ți o pauză de câteva minute în care doar să respiri.

Capricorn

Indiferent că te ocupi de treburile casei sau de proiectele de la serviciu, vei pierde energie foarte ușor. Vei fi somnoros toată ziua.

Vărsător

Persoanele care nu te iubesc sau cele care nu sunt alături de tine la nevoie nu mai au ce căuta în viața ta. Deci este nevoie de curățenie.

Pești

Câteodată, viața te poartă ea fără ca tu să fii nevoit să faci ceva în acest sens. Deci lasă-te purtat chiar și de incertitudine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel