Horoscop, vineri, 5 iulie 2019

Crişan Andreescu / 04 iul 2019 / 17:03 Salveaza PDF Comentarii
Astăzi, Balanţele îşi fac noi prieteni
Descriere foto: Astăzi, Balanţele îşi fac noi prieteni

Horoscop. Nativii din Peşti vor fi supuşi unor experienţe neplăcute din partea unor oameni negativişti, pe când  Săgetătorii trebuie să se ţină de planul făcut pentru această zi.

Balanţă

Astăzi, Balanţele îşi fac noi prieteni. S-ar putea ca printre ei să fie şi o persoană în faţa căreia simţiţi nevoia să vă lăudaţi cu tot felul de lucruri pe care le-aţi realizat. Sunteţi atraşi de această persoană şi este posibil să iasă scântei, dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie. Aşa că, fii atenţi la aceste ispite. În ansamblu, ziua de vineri promite să aducă pozitivitate în viaţa voastră. Seara, vă veţi bucura de romantism în brațele persoanei iubite.

Scorpion

Scorpionii vor avea tot felul de surprize neplăcute. Poate că experiențele negative vor fi legate de afaceri sau de locul de muncă. Aşadar, fiţi prudenţi şi să sperăm că nu se va întâmpla ceva rău până seara, când vă veţi relaxa în liniştea căminului. Veți dori să vă petreceți timpul cu cei pe care îi iubiţi şi care v-au fost alături în clipele mai puţin frumoase ale existenţei voastre.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să se ţină de planul făcut pentru ziua de astăzi. Fiţi încrezători în propriile forţe şi evitați gândurile negative. Seara va fi plină de momente romantice. Dacă sunteți deja într-o relație, luați-vă partenerul de viaţă la o cină într-un restaurant elegant. Săgetătorii singuri care caută un partener nu trebuie decât să se uite mai bine în jurul lor.

Capricorn

Nativii din Capricorn vor simţi, astăzi, fericirea supremă. Fie că veţi întâlni o persoană dragă, fie că veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit un proiect la care munciţi de foarte mult timp, norocul va fi de partea voastră. Depinde doar de voi cum veţi reuşi să administraţi succesul. Pe plan sentimental, lucrurile vor merge în direcţia în care vă doriţi, astfel că trebuie să fiţi încrezători în voi şi să vă purtaţi normal.

Vărsător

Nativii din Vărsător vor simţi, astăzi, nevoia de a cheltui excesiv. Astrele vă recomandă să vă gândiţi de două ori înainte de a face o achiziţie. Aţi putea descoperi, la sfârşitul zilei, că unele lucruri pentru care aţi cheltuit o mare sumă de bani sunt, în realitate, inutile. Dacă aşteptaţi cu nerăbdare concediul, trebuie să analizaţi foarte bine cum îl veţi petrece. Planificaţi toate activităţile, însă nu uitaţi să vă odihniţi.

Pești

Nativii din Peşti vor fi supuşi, astăzi, unor experienţe neplăcute din partea unor oameni negativişti. Frustrarea şi toate emoţiile negative vă vor fi transmise continuu de aceşti indivizi, însă trebuie să evitaţi pe cât posibil întâlnirea cu ei. Astrele vă sfătuiesc să nu vă pierdeţi încrederea şi să vă gândiţi doar la lucruri pozitive. În fapt, fericirea înseamnă acel lucru pe care îl aşteptaţi cu nerăbdare. Fiţi fericiţi!

Citeste mai multe pe observator.tv


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24