Horoscop, vineri 31 ianuarie 2020

Horoscop. Racii consideră că nu li se acordă atenția meritată la serviciu și vor face tot felul de apropouri.

Berbec

Te decizi că nu mai are rost să aștepți aprobarea altora și mergi înainte cu mult curaj, mai ales pe plan profesional. Ai curaj și o sumedenie de idei.

Taur

Primești încurajări și critici în același timp. Oamenii nu știu că nu ești multifuncțional și că nu le poți face pe toate perfect.

Gemeni

Eși un izvor de informații și propuneri, fapt ce va ajuta colegii sau apropiații. Teoria ca teoria, dar la practică nu vei fi la fel de convingător.

Rac

Consideri că nu ți se acordă atenția meritată la serviciu și vei face tot felul de apropouri. Însă există riscul să nu îți alegi bine momentul.

Leu

Nu ezita să îi ceri sprijinul persoanei iubite! S-ar putea ca ea să te facă să vezi lucrurile mai clar din toate punctele de vedere.

Fecioară

Contrar aparențelor, te vei preocupa azi doar de studiul unor materii care te pasionează. Ceilalți vor crede că tu muncești, dar tu vei citi un articol interesant.

Balanță

Parcă ai stat izolat în ultimele zile! Vorbești mult, gesticulezi și îi obosești pe toți cu excesul tău de zel. Fii mai hotărât la locul de muncă!

Scorpion

Toată lumea te combate și nu înțelegi de ce. Ar fi bine să fii mai atent la tonul vocii și la convingerile personale sau la teoriile lansate. Poate nu sunt pe placul tuturor.

Săgetător

Te bucuri că primești sau găsești bani, dar spre finalul zilei te vei întrista pentru că vor apărea cheltuieli. Fii mai înțelegător cu echipa din care faci parte!

Capricorn

Vrei pauze mai dese sau să pleci mai devreme de la serviciu. Organismul îți cere mai mult timp pentru tine, să te relaxezi și să te bucuri de micile bucurii ale vieții.

Vărsător

Ți se pare că toți sunt fericiți, că nu au probleme și că nu le pasă de tine. Poate că dacă ieși din postura de victimă, vei vedea și tu altfel viața.

Pești

Depui foarte mult efort pentru absolut orice. Nu știi de ce ești așa epuizat, dar nici ce să faci să îți revii. Renunță la proiectele solicitante măcar pentru o perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel