Horoscop, vineri, 30 august 2019

Vineri, 30 august, la 13.37, vom avea Lună Nouă în Fecioară, eveniment astrologic menit să ne facă mai harnici, vrednici și eficienți. 

Berbec

Nu lăsa pe luni ce poți face astăzi, la serviciu. Vine weekend-ul, dar poate vrei să stai liniștit sâmbătă și duminică, nu cu griji că nu ți-ai terminat toate sarcinile de la serviciu. Mai întâi testează tu și apoi critică-i pe ceilalți. 

Taur

Poate că tu și persoana iubită aveți nevoie de o discuție foarte serioasă, sau să învățați ceva nou împreună. Nu va fi ușor să ajungeți la un numitor comun, dar strădania voastră va da roade mult așteptate. 

Gemeni

Nu reușești deloc să îți ții gura atunci când ești în preajma apropiaților. Vei fi plin de ironii la adresa lor, iar ei te vor acuza că te crezi superior și se vor supăra. Încearcă să le explici că sunt doare glume și că nu este cazul să exegereze. 

Rac

Fă ordine în documentele de acasă, dar și în cele de acasă. Vei avea nevoie de anumite informații și timpul va fi limitat, deci asigură-te de acum că ai totul pus la punct. Ai grijă să pleci la drum după ce ai verificat totul.

Leu

Te gândești cum să faci să gestionezi mai bine situația financiară, cum să mai renunți la achiziția unor obiecte inutile sau la unele servicii fără folos practic. Vei avea încredere că toată lumea se implică în bugetul tău.

Fecioară

Luna Nouă de astăzi te impulsionează să faci ceva nou, să îți cumperi un obiect sau să îți schimbi înfățișarea. Ești aspectat favorabil pentru orice ai alege. Încearcă totuși să nu îți ignori partenerul.

Balanță

Nu neglija deloc simptomele organismului. Și dacă e ceva ce te deranjează de mai mult timp, nu mai amâna o vizită la doctor. Aruncă tot ce nu îți mai trebuie din casă, este nevoie de curățenie și în sufelt și în locuință.

Scorpion

Prietenii vor fi alături de tine indiferent de planurile pe care le vei avea. Simte-te mândru pentru că nu se întâmplă des acest lucru, iar pe tine te motivează mult devotamentul celor apropiați. De asemenea, fii și tu mai implicat în viața lor.

Săgetător

Dacă ai tot amânat căutarea unui nou loc de muncă, de astăzi nu mai ai voie să o faci. Ai șanse mult mai mari să fii recomandat sau să găsești exact ceea ce îți place. Trebuie doar să nu fii leneș.

Capricorn

Membrii familiei pun la cale o călătorie, o vizită la niște rude îndepărtate sau o aventură de weekend. Ai putea să le acorzi și tu sprijinul, nu doar să faci pe atotștiutorul. Până la urmă, și tu vei profita de momentele diferite alături de familie.

Vărsător

Ești preocupat să afli secretele tuturor din jurul tău. Luna Nouă de azi activează exact casa lucrurilor ascunse, dar și a pierderilor. Deci este nevoie să ai grijă de banii tăi, de energie, dar și de timpul personal.

Pești

Nu mai faci față la propunerile de colaborare pe care le primești. Te uimește și pe tine această oportunitate deosebită de a cunoaște oameni deștepți și înțelepți. Până și partenerul de viață te va impresiona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel