EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 3 septembrie 2021

Horoscop, vineri, 3 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 3 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur se apropie de un trigon cu Saturn.

Berbec

Astrele îți recomandă să fii atent la ce promisiuni faci astăzi. Asigură-te că știi toate datele înainte de a fi sigur pe un anumit subiect.

Taur

Ar fi bine să găsești o metodă prin care să jonglezi eficient cu eforturile de la serviciu și nevoia de a a te distra alături de prieteni.

Gemeni

Creativitatea funcționează, trebuie doar să o pui la muncă. Lenea nu te va ajuta deloc astăzi, nici măcar să te odihnești.

Rac

În prima parte a zilei vei fi destul de morocănos, însă fără niciun motiv. Spre seară îți va mai reveni cheful de viață.

Leu

Planurile de weekend îți vor ocupa mai tot timpul. Oricum, dorințele tale devin priorități atât pentru colegi, cât și pentru amici.

Fecioară

Debordezi de energie și te implici în tot felul de proiecte. Nici nu mai ții cont de faptul că ziua este limitată și că ești și tu un om.

Balanță

Vei observa o creștere a nivelului de neîncredere în oamenii din jurul tău, chiar și în cei mai dragi. Simți că te mint, că te păcălesc.

Scorpion

Va fi o zi de neuitat la serviciu. Gândurile tale zboară des, îți va fi destul de greu să te concentrezi. Ai nevoie de odihnă.

Săgetător

La serviciu, sunt destule tensiuni. Speri că lucrurile vor intra repede pe făgașul normal, dar te vei înșela. Prietenii au nevoie de tine.

Capricorn

Vrei rezultate palpabile la locul de muncă și cauți metode noi în acest sens. Astrele îți recomandă să apelezi la empatie.

Vărsător

Nivelul tău de energie va fi destul de scăzut, deci ai face bine să nu îți aglomerezi programul nici astăzi, dar nici pentru weekend.

Pești

Partenerul face planuri pentru weekend și nu ți le spune pe toate. Ai putea să fii mai curios, te va ajuta și din punct de vedere profesional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel