EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 3 iunie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Mercur își oprește retrogradarea. 

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Taurului, printr-un careu cu Saturn. Atunci când Mercur este în primele zile de mers direct este și mai periculos, este și mai puternic, iar un careu cu Saturn ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte. Avem și un sextil Mercur-Neptun. Acest aspect ne ajută să mai spargem din rigiditatea ideilor. 

Atenție! Chiar dacă își începe mersul direct, efectele retrogradării se vor simți până pe 5 iulie, când Mercur va intra în semnul Racului. 

Berbec

Vei sta pe gânduri atunci când se va pune problema unei cheltuieli. De altfel, retrogradarea lui Mercur asta și-a dorit: să devii mai chizbuit. 

Taur

Mercur își oprește retrogradarea în semnul tău. Vor fi momente destul de frustrante pentru că nu vei mai fi la fel de sigur pe anumite subiecte ca zilele trecute. 

Gemeni

Îți dai seama că multe dintre ideile tale sunt pur și simplu un produs al minții, unul nu foarte serios. Dar astfel începi să te chestionezi mai des. 

Rac

Prietenii și cunoștințele s-ar putea să îți dea unele planuri peste cap sau să te dezamăgească. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu victimizarea. 

Leu

Îți vei da seama că unele blocaje de la locul de muncă nu au fost inutile. Chiar dacă te-au frustrat serios, acum vezi și partea pozitivă. 

Fecioară

De astăzi, nu vei mai avea atâtea blocaje când te vei ocupa de chestiunile administrative. Ba chiar s-ar putea să găsești unele idei geniale.

Balanță

Mercur te obligă să stai departe de bârfe, de discuții care nu au niciun temei și să te ferești să împrăștii unele informații neprobate despre colegi sau prieteni. 

Scorpion

Comunicarea cu partenerul se va îmbunătăți. Veți reuși să luați deciziile mai repede. Pe lângă asta, capacitatea ta de negociere va fi uimitoare. 

Săgetător

Mercur ți-a arătat că nu este cazul să te implici în discuții despre viața personală la serviciu. De asemenea, nu uita că ai nevoie de un program, nu de haos. 

Capricorn

Mercur te-a obligat să ții de cont de tine, iar astăzi chiar ai putea pune în practică lecțiile lui. Vor apărea îmbunătățiri în discuțiile purtate cu copiii. 

Vărsător

Vei observa că orice conversație cu membrii familiei decurge mult mai bine. Surprinzător chiar! Începe o perioadă bună pentru reparații. 

Pești

Te străduiești să vorbești pe placul tututor, dar astăzi îți vei da seama că oamenii de la serviciu nu sunt rudele tale și că nu ai de ce să le faci pe plac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel