HOROSCOP, vineri, 3 februarie 2017

Balanță 

Priveste cu mai mult curaj spre trecut, pentru ca detii experienta necesara pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar si ai sti sa-i oferi instructiunile cele mai pretioase. Umbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste cu incredere din tot ce ai trait pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente cand tu ai trecut deja prin asta si ai sti ce este de facut. Ofera din ceea ce stii celor care au nevoie de tine ca profesor!

Scorpion

Se resimte o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel mai in varsta iar acesta, la randul sau, tine cont in permanenta de parerile celui aflat la mare distanta de ani. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi, pentru ca fiecare are acces la informatii din cu totul alt plan al domeniului in care isi unesc acum fortele. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta excelenta cooperare. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul sau pe seful, pentru ca la orice varsta e ceva de invatat.

Săgetător

Primesti un sfat care, pe moment, ti se pare ca blocheaza evolutia unor proiecte si esti gata sa-l tratezi cu indiferenta. Daca nu-l vei asculta, va veni ziua cand vei da piept cu roadele acestui sfat si vei regreta atunci ca nu ai tinut cont de el la vremea potrivita. Chiar daca acum, pe loc, ti se pare ca nu te ajuta asa cum ai fi dorit, accepta-l, urmeaza-l intocmai, pentru ca acest pont se bazeaza pe experienta prin care a trecut deja cel care ti-l ofera azi cu draga inima. Ar fi pacat sa-l respingi doar pentru ca efectele sale nu se vad imediat. Vor aparea si ele, dar ceva mai incolo!

Capricorn

Astepti o aprobare sau un document oficial care sa-ti asigure evolutia spre etapele viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli cumva. Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare. Nici nu stii cum te trezesti cu vreo sanctiune daca ignori aspectul legal al planurilor incepute, deci nu bajbai pe cai nesigure!

Vărsător

Iubirea e ca un joc adolescentin care te face sa te simti bine, eliberat de orice griji si inhibitii. Un vis dulce se naste in cuplul vostru si va apropie si mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot aparea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie sa profiti de orice ocazie de a cunoaste oameni si de a socializa. Nici nu stii de unde descoperi privirea unei persoane atragatoare indreptata catre tine in cel mai neasteptat loc, totul e sa fii deschis sa incerci. Atmosfera idilica de azi este prielnica unei noi iubiri.

Pești

Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi. Ca pleci undeva la munte, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel