EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 28 mai 2021

Horoscop, vineri, 28 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 28 mai 2021. Sursă foto: Pixabay

Berbec

Îl vei acuza de multe pe partener când de fapt el nu este vinovat de absolut nimic. Încearcă să faci diferență între ceea ce bănuiești și ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Taur

Cheltuielile pe care le vei face astăzi te vor scoate din sărite chiar dacă sunt unele mici și necesare. Ar fi bine să îți dai seama care este adevărata îngrijorare.

Gemeni

Discuțiile din ultimele zile cu partenerul nu ți-au făcut deloc bine. Așa că vei avea tendința în a te implica în multiple proiecte pentru a uita.

Rac

Nu prea te simți în apele tale. Te vor năpădi multe amintiri și nu neapărat cele mai plăcute. Vei sta mai departe de oamenii dragi.

Leu

Oricât de mult te-ai strădui, nu poți să îți ții gura închisă. Oamenii din jurul tău își vor da seama că ești gură spartă, așa că te vor evita. Este dreptul lor.

Fecioară

Șefii au mari pretenții la tine. Din această cauză nu vei fi în stare să refuzi niciun proiect. Și astfel vei ajunge să nu mai ai timp viața ta personală.

Balanță

Orice plimbare făcută astăzi te va echilibra. Și nu numai! Poate fi o zi nemaipomenită pentru cursuri, studiu, examene sau discuții filosofice. Grijă la chestiunile juridice!

Scorpion

Treci de la o negociere la alta într-un timp foarte scurt și asta te încântă până peste măsură, mai ales că ai și rezultatele cele mai bune. Corectitudinea poate fi un atu.

Săgetător

Nevoie partenerului diferă de ale tale. Inițial va exista un disconfort între voi. Dar comunicarea vă va ajuta să vă apropiați și să vă acceptați vulnerabilitatea.

Capricorn

Totul decurge prea lent. Vrei viteză, agitație și efort depus. Liniștea și ritmul încet te disperă. Spre seară, vei ști exact ce să ceri.

Vărsător

Vei fi destul de epuizat. Orice faci te obosește. Nu este cazul să te superi pe tine, să fii atât de exigent. Mai sunt și zile din acestea. Fă-ți timp și pentru gospodărie!

Pești

Ai parte de prea multe întreruperi de ritm, mai ales dacă muncești de acasă. Și astfel, va trece ziua. Fără ca tu să înțelegi mare lucru din ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel