Horoscop, vineri, 27 septembrie 2019

Există riscul ca Săgetătorii să fie ușor păcăliți mai ales la locul de muncă
Există riscul ca Săgetătorii să fie ușor păcăliți mai ales la locul de muncă

Horoscop.  Nativilor Raci li se cer  se  să comunice mai mult și cu greu ies din carapacea lor, iar tentația Leilor  față de unele  cheltuieli stupide îi  pândesc pe durata întregii zile.

Berbec

Este nevoie să îți schimbi stilul de muncă. Cel vechi nu mai funcționează deloc și îți provoacă și multe neînțelegeri cu restul colegilor. Folosește această zi și pentru a face curățenie acasă.

Taur

Ești măcinat de multe îndoieli referitoare la persoana ta, la cum te prezinți în fața celorlalți dar și din punctul de vedere al abilităților pe care le ai. Nu uita că totul se întâmplă cu un scop.

Gemeni

Nu te supăra repede dacă ceilalți simt nevoia să te contrazică permanent. Nu au argumente, dar nu le place stilul tău de a comunica și vor să îți dea o lecție.

Rac

Ți se cere să comunici mai mult și cu greu ieși din carapacea ta. Fii fără grijă, ai toate datele necesare să spui ce trebuie și să și explici pe înțelesul tuturor.

Leu

Tentația unor cheltuieli stupide te pândește pe durata întregii zile. Cu puțină răbdare și cu o analiză serioasă vei putea să treci peste riscul de a-ți goli buzunarele fără rost.

Fecioară

Îți vei da seama că ești mai vulnerabil și că nu știi încotro să te îndrepți. Ai nevoie de siguranță emoțională și financiară, dar va depinde doar de tine și nu de alții să iei decizia cea bună.

Balanță

Ceri validare de la persoana iubită și nu o vei primi așa ușor. Ea are lucruri serioase de făcut, nu să îți facă ție pe plac. De aceea, te vei victimiza fără oprire.

Scorpion

Ești obligat să repari greșelile celorlalți exact atunci când îți este lumea mai dragă. Nu te împotrivi pentru că nu rezolvi nimic. Fă un compromis de data aceasta și ai să vezi că o să îți fie bine.

Săgetător

Există riscul să fii ușor păcălit, mai ales la locul de muncă. Fii mai neîncrezător în propunerile de colaborare pe care le vei primi, nu sunt așa bune precum par la prima vedere.

Capricorn

Fii atent la sfaturile primite astăzi, ele sunt bine intenționate, însă reușita lor va depinde doar de puterea ta de concentrare. Lasă lenea și apucă-te repede de treabă.

Vărsător

Vrei o schimbare generală în viața ta. Te-ai plictisit de stadiul actual și cauți o provoare, pe plan profesional sau personal. Nu o vei găsi așa repede precum îți dorești, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi speranța.

Pești

Partenerul își cere drepturile pe care i le-ai ignorat în ultima vreme. Acceptă că ai greșit și fă tot posibilul să îndrepți lucrurile. Nu te certa cu persoanele influente de la locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel