HOROSCOP, vineri, 27 ianuarie 2017

Balanță 

Taci si suporta unele conditii care nu prea iti convin, la prima vedere. Nu-ti place deloc sa o faci pe umilul, cand tu ai o atitudine de lider si orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea ca o pozitie inferioara, un ton scazut si putina modestie nu strica deloc. Ai multe de castigat de pe urma unei astfel de atitudini, dupa principiul capul taiat sabia nu-l taie. Taci si suporta unele conditii defavorabile acum, pe moment, pentru ca ceea ce poti obtine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merita efortul.

Scorpion

Desi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, tu ai mari rezerve si nu te lasi convins de promisiunile lor. Preferi sa te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar daca si tu faci parte dintre cei mai mari visatori, viata te-a invatat destule lectii despre diferenta dintre realitate si vis. Cum te-ai mai fript si altadata crezand in utopii descrise frumos de altii mai idealisti decat tine, acum sufli si-n iaurt si nu crezi pana nu vezi.

Săgetător

Nici nu-ti vine a crede ce frumos se rezolva unele probleme doar pentru ca ai curajul sa gandesti pozitiv si sa-ti impui sa primesti doar lucruri bune! Nu te lasa influentat de nicio veste cu tenta negativa, de nicio incercare a unora de a-ti taia aripile si curajul, ci mergi mai departe, triumfator, convins ca totul se rezolva ca la carte in favoarea ta. Esti sub o stea norocoasa, fii sigur de asta, si vei vedea ce frumos duc toate caile de acum catre un succes deplin, la capat. Esti din ce in ce mai increzator si sentimentul acesta motivant parca te face sa zbori!

Capricorn 

Te rupi un pic de activitatile pe rol si arunci o privire inapoi la o situatie de demult care nu a fost rezolvata asa cum se cuvine. Ai timp suficient sa te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine sa te opresti din mers si sa te intorci in alte vremuri, unde a ramas ceva in coada de peste. Acum ai instrumentele si cunostintele necesare pentru a duce totul la indeplinire cu mai mult elan, pentru ca timpul scurs de atunci a devenit experienta folositoare care poate sta la baza succesului de astazi.

Vărsător

Nu stii sa te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atatea eforturi, de parca ai vrut si mai mult... Nu te multumesti cu putin, sperai ceva mai mult de atat, dar ar fi bine sa nu pretinzi imposibilul, ci sa incerci sa accepti ceea ce ti se ofera. Decat deloc, e bine si asa, dar ambitia ta e mai mare si visezi ca, intr-o zi, sa obtii mai mult si sa ajungi mai sus decat acum. Simti ca poti mai mult, simti ca meriti mai mult, de aceea nu te poti bucura cu ceea ce ai acum.

 Pești

Ai curajul deciziei fara sa te gandesti, neaparat, incotro duce directia. Chiar daca nu ai o imagine foarte precisa asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evolutie, ca atare asta trebuie sa faci acum. Sa iei taurul de coarne si sa spui start. Ai rabdare sa se arate si rezultatele pentru ca esti abia la inceput, e cale lunga pana departe. Important e sa crezi tu cu tarie ca ceea ce incepi acum va fi de succes si ca la capat nu te asteapta altceva decat o binecuvantata stare de implinire, oricat ar dura drumul tau pana acolo.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel