Horoscop, vineri 25 octombrie 2019

Fecioarele vor  schimba ceva din stilul cotidian
Fecioarele vor schimba ceva din stilul cotidian

Horoscop. Pentru Tauri, conflictele cu persoana iubită sunt menite să le arate că nu au întotdeauna dreptate și că trebuie să comunice mai mult.

Berbec

Toate planurile, mici sau mari, se amână sau se anulează. Nu îți convine pentru că ești nevoit să stai mai mult la locul de muncă.

Taur

Conflictele cu persoana iubită sunt menite să îți arate că nu ai întotdeauna dreptate și că trebuie să comunici mai mult. Celălalt nu are de unde să știe ce gândești tu.

Gemeni

Înveți să spui cuvinte dulci pentru a obține favoruri din partea colegilor. Vei fi apreciat pentru asta și chiar copiat. Totuși nu te lăuda singur.

Rac

Comunicarea cu persoanele apropiate va fi defectuoasă. Asigură-te că înțeleg mesajul corect. Sunt posibile diverse întârzieri și blocaje.

Leu

Membrii familiei te vor acuza că ești zgârcit și vor încerca să te evite. Cu greu îi vei convinge să înțeleagă că ești liber să îți cheltuiești resursele după bunul plac.

Fecioară

Vei schimba ceva din stilul cotidian. Poate vei ieși cu prietenii într-un local total diferit față de cele preferate până acum. Îți vei controla mai greu emoțiile.

Balanță

Ești prea gelos și posesiv. Dacă partenerul nu îți răspune imediat, nu trebuie să te îngrijorezi, să devii prăpăstios și paranoic sau să îl acuzi degeaba.

Scorpion

Afli că lumea te bârfește fără ca tu să fi făcut ceva anume. Nu da putere vorbelor răutăcioase sau pline de invidie. Își vor da seama mai târziu că greșeșc.

Săgetător

Banii dispar cu repeziciune din buzunarele tale. Și bineînțeles pe nimicuri, nu te alegi cu nimic. Evită să iei sau să dai bani cu împrumut, nici măcar celor mai apropiați.

Capricorn

O persoană cu autoritate la locul de muncă te provoacă pentru a-și da seama cât de rezistent ești în momentele de stres. Cu răbdare, vei trece cu bine de acest test.

Vărsător

Toate eforturile tale sunt direcționate pentru a demonstra celor de la serviciu că ești capabil de a prelua proiecte mai importante. Nu neglija odihna.

Pești

Abia ai timp să respiri. Degeaba arunci pe urmă cu reproșuri în stânga și dreapta. Nu ești în stare să refuzi pe nimeni și asta e doar vina ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel