Horoscop, vineri 24 ianuarie 2020

Taurii sunt sfatuiți să înceapă lucruri noi.
Taurii sunt sfatuiți să înceapă lucruri noi.

Horoscop. Vineri vom avea o Lună Nouă în Vărsător. Vom simți o tensiune interioară și dorința de a face schimbări.

Berbec

Dintr-o dată, planurile de viitor nu mai sunt aceleași. Iar prietenii trec printr-o serie de evenimente care îi vor îndepărta sau apropia de tine.

Taur

Vezi cu alți ochi obiectivele tale din zona profesională. Te vei lăsa și influențat de către persoanele cu autoritate din viața ta.

Gemeni

Cu educația pe care o ai momentan, nu poți schimba lumea, dar dacă vei învăța ceva nou, poate vei reuși să îți atingi idealurile.

Rac

Investiția ta în alți oameni s-ar putea să nu aibă rezultatele dorite, și asta pentru că ai mai multă încredere în alții decât în tine.

Leu

Luna Nouă face opoziție Soarelui tău, deci te vei împotrivi oricui care încearcă să te facă să privești altfel lucrurile. Recomandabil ar fi să asculți și pe alții.

Fecioară

Primești tot felul de cerințe la serviciu pentru că așa ți-ai obișnuit colegii. Poate de astăzi setezi un nou set de reguli sau îți reformezi stilul de lucru.

Balanță

Vrei să fii fericit, dar aștepți întodeauna ca alții să facă ceva în acest sens. Luna Nouă de astăzi te provoacă să îți oferi tu prima dată bucurie.

Scorpion

Vrei să te eliberezi de povara grijii pentru familie, dar nu vei reuși. Evenimentele prin care trec părinții sau rudele apropiate sunt menite să te întărească.

Săgetător

Te grăbești de fiecare dată când îți spui părerea și bineînțeles că îi rănești pe cei apropiați. Dreptul la libera exprimare nu ți-l ia nimeni, dar e nevoie de puțină grijă.

Capricorn

Zgârcenia exagerată nu duce la nimic bun, ci din contră. Va crea frustrări și nu te va lăsa deloc să îți trăiești cu adevărat viața.

Vărsător

Ești protagonistul zilei. Sunt favorizate noile proiecte. Careul dintre Luna Nouă și Uranus te va face mai nerăbdător, dar și mai creativ.

Pești

Nu vrei să renunți la nimic, eși foarte strângător. Dar astfel îți va fi foarte greu să alungi și haosul din mintea ta. Este recomandabil să mai arunci din lucrurile nefolositoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel