HOROSCOP, vineri, 24 februarie 2017

Berbec

Cu o vorba buna poti linisti chiar si cele mai nervoase furtuni pentru ca nimeni nu poate rezista amabilitatii cu care tratezi tu chiar si cele mai agresive momente. Chiar daca tu insuti esti adeseori ca o furtuna, acum uimesti pe toata lumea cu calmul tau, deoarece reusesti sa gestionezi orice situatie neprevazuta cu o atitudine rezervata si linistita. De multe ori te aprinzi ca o torta si risti sa strici tot, dar de data aceasta esti ca o apa lina de nimeni tulburata.

Taur 

E o placere sa primesti atatea incurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi in contact. Cineva trebuie sa fie liderul actiunilor potrivite acestei zile si acela esti tu, pentru ca vii cu idei concrete pentru o zi reusita. Poate iti vin azi chiar si idei de afaceri, generate de discutiile foarte animate cu cei din anturaj, cu sansa de a gasi un potential client sau asociat. Vorbeste despre planurile tale, pentru ca e posibil sa mai atragi si pe altii in realizarea lor sau primesti indrumari cat se poate de bune!

Gemeni 

Nu-ti ies toate planurile asa cum ai dorit, ci te trezesti cu o surpriza neplacuta. Apare o situatie neprevazuta care modifica tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura inca pe deplin ca lucrurile mergeau bine, pentru ca inca se mai pot ivi situatii care dau peste cap totul si iti strica buna dispozitie. Poate sanatatea e cea care iti pregateste marea bomba sau vremea te obliga sa renunti la o calatorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Rac

Nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti! Vei auzi indemnul acesta din mai multe directii si cand mai multa lume iti spune ca visezi, poate ar fi bine sa te trezesti la realitate. Poate mergi intr-o directie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afunda si mai mult in visare, de aceea tine cont de cel din preajma ta care iti prezinta adevarul in cea mai lucida si clara forma. Ar fi culmea sa nu-l vezi si sa continui sa spui ca totul e roz si usor, ca in imaginatia ta. cand se vede de la o posta contrariul. Ca atare deschide ochii si urechile cat mai repede!

Leu 

Ai ocazia de a lua legatura cu o multime de oameni, chiar si cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile si impacarile. Adu-ti aminte de un prieten cu care poate nu te-ai inteles bine in ultimii ani si da-i un semn de viata. Nu va putea refuza un telefon cu ganduri bune si poate fi sansa voastra de a reface relatia buna de odinioara. Poate fi totodata si o zi in care se poate incheia o relatie, fiind nevoit sa-ti iei ramas bun de la cineva care a jucat un rol pana acum.

Fecioara 

Nu ai nicio placere de a lucra alaturi de oameni care nu stiu altceva decat sa puna piedica celor care au ceva de spus. Ai in preajma colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag in alta directie decat cea in care mergi tu, incat e normal sa nu resimti nici un progres in ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar daca faci parte totusi dintr-o echipa, va fi un chin sa lucrezi alaturi de astfel de oameni. Incerci sa-ti reprimi comentariile, ca sa nu inceapa sa spuna ca tu esti Gica Contra, dar daca taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

Citește  mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel