Horoscop, vineri, 22 martie 2019

Horoscop. Berbecii sunt nevoiți să facă compromisuri în relația de cuplu, iar Racii să aibă grijă să nu își trădeze prietenii pentru interesele personale.

Berbec

Berbecii sunt nevoiți să facă compromisuri în relația de cuplu. Deși ar fi tentați să dea toată vina pe acțiunile persoanei iubite, adevărul este undeva la mijloc. Și, de obicei, trebuie ca ambii parteneri să-și recunoască greșelile, pentru ca problema să fie rezolvată eficient și fără sentimente de frustrare. În plus, recunoașterea vinovăției le va da nativilor din zodia Berbec senzația că au făcut lucrul corect, fără a urmări o victorie de orgoliu. 

Taur

Chiar dacă e weekend, Taurii sunt tot cu mintea la serviciu. O situație nerezolvată cu un coleg dificil îi va pune pe gânduri și nu se vor liniști până când nu vor purta o discuție serioasă, fără menajamente. S-ar putea ca această conversație să decurgă mai bine decât s-ar fi așteptat, iar persoana considerată "inamic" să dea dovadă de o maturitate surprizătoare. Spre seară se anunță o petrecere monstru, moderația e cuvântul cheie pentru a evita o mahmureală de zile mari.

Gemeni

Gemenii renunță la propriile interese pentru a fi alături de persoana iubită. E momentul în care se discut problemele relației și mai ales ale partenerului. E posibil ca acesta să vină cu o mărturisire dureroasă, legată de o infidelitate, care le va zdruncina universul nativilor din zodia Gemeni. Nu sunt indicate deciziile "la cald", chiar dacă lumea pare că s-a prăbușit. Toți oamenii greșesc, puțini recunosc. De aici se începe găsirea unei soluții, dacă mai este posibil așa ceva.

Rac

Ai grijă să nu îţi trădezi prietenii pentru interesele personale. Seara de vineri este ideală pentru a ţi-o petrece alături de apropiaţi. Şi, cum weekendul bate la uşă, ar fi foarte bine să mai uiţi de problemele de la muncă şi să-ţi reîncarci bateriile cu ajutorul unor discuţii plăcute. Acţiunile zgomotoase sau care presupun deplasări lungi nu sunt pentru tine la momentul actual.

Leu

Se apropie weekendul în care te vor căuta diferite persoane care aşteaptă să le oferi un umăr pe care să plângă. Însă cum tu eşti regele junglei, nu ai timp de asemenea prostii. Din acest motiv ideal ar fi să cauţi compania oamenilor care să te încarce cu energie pozitivă. Poate este momentul pentru o întoarcere în trecut, eventual să pui în practică o călătorie care să te ajute să-ţi aminteşti de perioada copilăriei.

Fecioară

Este momentul pentru o schimbare în viaţa ta. Poate să te apuci de un hobby nou sau să mergi în locuri în care nu ai mai fost. Însă asta nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi persoana iubită sau să-ţi pierzi atenţia la locul de muncă. Este important să-ţi păstrezi atitudinea profesionistă în momentul în care socializezi cu cei care se află în grupul tău de interes.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel