HOROSCOP, vineri 21 aprilie 2017

Berbec

Nu poti colabora eficient cu persoanele bosumflate si reticente la orice propunere, ca atare primul pas e sa-ti alegi cu mai multa grija tovarasii de echipa. Ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni pesimisti din fire care spun nu la orice si nu vei avea parte de prea multe rezultate alaturi de ei. Mai degraba te descurci singur decat cu asemenea companie! Daca insa reusesti sa aduci aproape un grup cu interese similare si cu aceeasi motivatie spre succes, lucrurile vor evolua ca la carte.

Taur

Esti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, si sufletul tau rezoneaza cel mai mult in preajma copiilor. O misiune umanitara ti s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dand cuiva de pomana pe strada, pana la ceva mult mai grandios, militand pentru drepturile celor nevoiasi, te simti implinit daca reusesti sa alungi, macar pentru o clipa, lacrimile de pe chipul unui copil. Orice gest legat de grija pentru cei sarmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tau de a fi, de a gandi, de a te dedica, si esti gata sa daruiesti ceva din ceea ce ai sau esti pentru a face cuiva un bine. Esti bun, esti dedicat, esti altruist: bravo tie!

Gemeni

Chiar daca ai si tu orgoliile tale si nu-ti place sa fii tratat ca si cum ai fi fragil, sunt momente in care trebuie sa accepti ca ai si tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine sa vezi ca lumea iti poarta de grija, te priveste cu mila, te alina cu vorbe dulci, dar om esti si tu, nu esti de piatra! Topeste-ti inima in fata lor, accepta-le gesturile de afectiune, care sunt foarte sincere, lasa garda jos! Ce-ar fi sa le arati ca esti si tu sensibil? Chiar daca esti mai rational din fire, sunt momente in care trebuie sa dai platosa de auto-protectie jos si sa-ti arati sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate sa nu te miste!

Rac

Ridica-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfarsit o postura de subaltern, de slujitor in beneficiul altuia! Ai si tu drepturile tale, deci nu are rost sa continui sa muncesti mereu pentru altul. Ca e vorba de o activitate profesionala care te tine mereu smerit in fata unui superior agresiv sau simti ca toate greutatile familiei cad numai pe umerii tai, a venit vremea sa spui stop! Asuma-ti rolul atat cat e normal pentru puterile tale si pentru rolul pe care il joci in acel loc, dar nu lua mai mult decat poti duce. Paseaza si altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba si mai si refuza ce e deja prea mult!

Leu

Nu stii incotro s-o iei, ori pentru ca, momentan, nu ai nicio solutie, ori pentru ca ai mai multe variante la dispozitie si niciuna nu e pe placul tau. Daca tot esti in asemenea dilema, stai pe loc, nu lua azi decizia finala, pentru ca vor mai aparea unele detalii foarte curand care te vor ajuta sa intelegi mai bine pe ce nivel te afli. Cere ajutor sau indrumare, accepta sa fii calauzit pe una din aceste directii, pentru ca ai pe cineva alaturi care a depasit cu brio un astfel de hop si acum stie sa dea sfaturi si la altii. El poate fi un exemplu care a reusit si care e demn de urmat.

Fecioara

Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala. Esti foarte derutat, pentru ca acum nu mai stii pe ce cale sa mergi, de vreme ce ambele optiuni merita atentie. Ar fi perfect daca ai duce totul la capat in varianta de pornire, lasand al doilea plan in asteptare. Nici nu stii cum, din ambele idei, se pot naste succese complet diferite si separate, de aceea e bine sa pastrezi in minte alternativa tocmai aparuta ca sa o pui in practica altadata.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel