Horoscop, vineri, 20 decembrie 2019

Vărsătorii au  hibernat destul în ultima vreme
Vărsătorii au hibernat destul în ultima vreme

Horoscop. Venus intră astăzi în Vărsător, unde va sta până în data de 13 ianuarie. Iubirea va cunoaște o detașare și vom deveni foarte prietenoși.

Berbec

Partenerul îți face planuri și încearcă să te manipuleze să le accepți și tu. Nu va ține cont de faptul că poate îți dorești altceva.

Taur

Rămâi plăcut surprins de atenția și cadourile pe care le primești la locul de muncă și de asemenea, de cuvintele de încurajare din partea superiorilor.

Gemeni

Rudele vă propun să faceți o călătorie împreună. Cu o parte dintre ele ai vrea să pleci, însă restul te deranjează așa că va fi greu să iei o decizie.

Rac

În urma unor discuții cu partenerii sau colaboratorii, vei vedea că vei reuși să gestionezi eficient bugetul și că vor apărea și alte venituri.

Leu

Ești mult mai deschis la a cunoaște oameni noi, la a vindeca relația din care faci parte sau la a ierta persoanele din trecutul tău amoros.

Fecioară

Beneficiezi de mult spor la serviciu și asta îți dă încredere că poți pleca mai devreme acasă. Acordă mai multă atenție odihnei și somnului.

Balanță

Tu ai intrat deja în vacanță. Îți stă gândul doar la ținutele vestimentare pentru sărbători sau la cadourile pe care le vei cumpăra sau primi.

Scorpion

Ai de făcut prea multe cheltuieli pentru locuință, iar asta implică și destule drumuri. Din fericire, ai energie și capacitatea de a soluționa rapid orice problemă.

Săgetător

Reușești să comunici cu ușurință stările și sentimentele tale, fapt ce va îmbunătăți relația actuală. Chiar și cei singuri se vor deschide mai ușor față de posibilii pretendenți.

Capricorn

Primești niște sume de bani neașteptate, primă sau bonus de sărbători. Sau de ce nu, ajutor financiar din partea celor apropiați. Ar fi bine ca o parte din bani să o păstrezi.

Vărsător

Ai hibernat destul în ultima vreme. Este cazul să devii mai sociabil și să reiei legătura cu mai mulți prieteni, mai ales din mediul online.

Pești

Te confrunți cu mai multe pierderi, financiare sau de energie. Ori muncești prea mult, ori ai prea multe pe suflet și nu ai timp să te relaxezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel