EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 20 august 2021

Horoscop, joi, 9 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 9 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Astăzi avem o opoziție între Soarele din Leu și Jupiter retrograd din Vărsător.

Berbec

Vei pune în balanță nevoie tale versus nevoile celorlalți. Și nu vei putea alege doar o parte, ci va trebui să le împaci pe ambele.

Taur

Dacă stai peste program la serviciu, familia va fi nemulțumită. Dacă pleci mai repede acasă, colegii și superiorii vor comenta.

Gemeni

Ceilalți vor vorbi și comunica mai mult ca tine astăzi. Și va trebui să îi asculți și pe ei. Și bineînțeles să nu schimbi des subiectul.

Rac

Ești foarte interesat de a găsi metode prin care să îți crești veniturile și chiar îi întrebi pe apropiați. Vrei cât mai multe idei.

Leu

Astăzi ești dispus să negociezi. Atât acasă cu partenerul, cât și la serviciu. Și s-ar putea să îți dai seama că te pricepi.

Fecioară

Volumul mare de muncă nu îți va ridica statuie. Astăzi ai șansa de a mai delega din treabă. Sau să înveți să mai refuzi.

Balanță

Dacă ești atent, vei învăța câte ceva din orice eveniment, discuție, întâlnire. Este o zi foarte bună pentru studiu și călătorii.

Scorpion

Îți vei da seama că, oricât succes ai avea la locul de muncă, adevărata împlinire este acasă, în preajma oamenilor celor mai dragi.

Săgetător

Astăzi este una dintre acele zile în care poți să te ții fără probleme de pasiunile tale: călătorii, tehnici spirituale sau mersul la evenimente.

Capricorn

Vei fi tentat să cheltuiești sume considerabile pe lucruri pe care altădată nu ai fi dat niciun ban. Evită împrumuturile.

Vărsător

Partenerul este nemulțumit de raportul de forțe dintre voi. Și va dori să stabiliți un set de reguli astfel încât să știți ce să faceți pe viitor.

Pești

Colegii spun multe și nu fac nimic, Iar tu te preocupi că nu veți termina treaba la timp. Așa că vei prelua din proiectele lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel