Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, vineri, 18 noiembrie 2017

Berbec

Inainte de a judeca pe cineva, gandeste-te in ce stare psihica este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresiva pentru el? Ai in fata o persoana atat de fragila incat trebuie sa te porti cu ea ca si cu o floare: cu tact, cu delicatete, punandu-te mai mult in pielea sa. Inainte de a deschide gura, analizeaza un pic tonul si intentiile pe care vrei sa le transpui in cuvinte. Tie ti-ar placea sa vorbeasca cineva cu tine asa cand nu esti in cea mai buna stare emotionala? Cu siguranta nu, deci ajusteaza-ti si tu replicile pentru a nu face pe cineva sa sufere mai mult decat e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blandetii, cu iubire, poti sa-ti transmiti altfel mesajul, chiar daca e vorba de critici!

Taur 

Chiar daca nu ai alaturi de tine persoana cea mai potrivita pentru starea in care te afli, nu generaliza spunand ca esti singur, ca nimeni nu te iubeste sau nu te intelege. E doar o perioada mai terna, mai rece, in care resimti un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales in relatia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt sustinute de barbati, barbatii nu sunt intelesi de femei, si de la o banala confruntare la un conflict conjugal nu mai e decat un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranta, deci nu-l privi pe cel de langa tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece si el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteti la fel de stresati, deci intelege-l!

Gemeni 

Discuti cu familia despre planurile de viitor si iti place sa le iei pe toate la bani marunti ca sa descoperi pe ce resurse te poti baza. Fiecare isi aduce contributia cumva, mai pune cate o caramida oricat de mica la atingerea acelui scop. Sunt toate sansele sa se aseze lucrurile exact asa cum doreai, deci, intr-un limbaj mai comun, iti ies pasientele de minune! Poate nici tie nu-ti vine a crede sa vezi ca toate elementele isi gasesc exact locul cel mai potrivit, ca si cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus pentru tine. Exista o sincronicitate perfecta, o poti numi soarta, o poti numi coincidenta, dar intervine la tanc pentru ca tu sa-ti vezi dorinta implinita.

Rac 

Felul in care te priveste lumea azi iti mareste stima de sine. Chiar aveai nevoie de cuvinte atat de frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afectiune si prietenie ca cele care vin azi catre tine, pentru ca de aici iti extragi energia de a merge mai departe. Ca atare, cand iti pierzi increderea in tine si stima de sine e la un nivel periculos, incearca sa te privesti prin ochii celor care tin cu adevarat la tine. Numai cel care te iubeste profund si sincer te va ajuta sa-ti (re)descoperi calitatile si te va incarca de energie pozitiva si curaj, ca atare tine-i pe cei dragi alaturi ca sa-ti ridice moralul. In ochii lor vezi cat de multe meriti!
Citeste si: Zodia care saptamana viitoare va primi numai dragoste

Leu 

Esti nesigur pe unele aspecte si se vede ca mergi ca pe o gheata subtire, prudent, temator si pesimist deopotriva. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parca s-au adunat in jurul tau numai oameni care iti prezinta viitorul in cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan cand ai mai multa energie sau care te influenteaza si pe tine in mod negativ. Nu ar trebui sa tii cont de factorii de stres din jur, pentru ca tu stii mai bine pe ce te poti baza, si in fond, fiecare intra in joc cu resursele proprii catre succes. Tu ai destule, foloseste-te de ele, nu te mai indoi!

Fecioara

Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui. De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine, si ai sa vezi ca discutia va curge de la sine, atingandu-ti usor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune si, mai ales, stii s-o spui!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel