Horoscop, vineri, 17 mai 2019

Vineri ar putea fi o zi importantă pentru Pești
Vineri ar putea fi o zi importantă pentru Pești

Horoscop. Balanțele ar face bine să ia o pauză de la agitație și stres, iar Vărsătorii vor avea parte de coincidențe și de întâlniri speciale care se vor dovedi benefice, mai ales în profesiune sau carieră.

Balanţă

Balanțele ar face bine să ia o pauză de la agitație și stres. O plimbare lungă sau chiar o mică expediție în natura ar face minune pentru starea emoțională. Nu uita să te reconecteze la cele mai adânci dorințe ale tale. Nu uita încotro îți este drumul și pentru ce faci toate eforturile, zi de zi. Dacă simți nevoia, discută cu un prieten apropiat, care te înțelege.

Scorpion

Puși în fața unor situații delicate, Scorpionii nu trebuie să cedeze presiunii, chiar dacă își pun toată lumea în cap. E important să faci ceea ce este corect, nu ceea ce este ușor. Cei dragi vor înțelege, la un moment dat, că ai ales calea curajoasă, în ciuda circumstanțelor. Ai încredere în propriul instinct, știe lucruri pe care tu nu le poți înțelege.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să aleagă pe cineva sau să înțeleagă că, procedând în acest mod, nu-și vor găsi prea repede jumătatea. E imposibil să cunoști o persoană doar prin mediul online, iar partenerul perfect nu există. Pentru o relație este nevoie de efort și loialitate. Altfel, e doar o joacă de copii. Amuzantă, ce-i drept, dar care nu aduce mari satisfacții emoționale.

Capricorn

Pentru Capricorni, astăzi, e o zi foarte favorabilă în plan profesional. Aveți o mare capacitate de muncă, lucrați fără a putea obosi. Puteți profita astfel de această energie, ca să vă atingeți obiectivele, spune horoscopul. Iar rezultatele vă vor aduce și o răsplată pe măsură. În partea a doua a zilei ați putea primi o invitație sau o vizită din partea unor persoane apropiate, dar cu care nu v-ați mai întâlnit de ceva vreme. 

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii vor avea parte de coincidențe și de întâlniri speciale care se vor dovedi benefice, mai ales în profesiune sau carieră. Vă vor fi de mare folos pentru a termina proiectele pe care le aveți în lucru. Seara, veți avea ocazia să participați la un eveniment, o petrecere, unde ați putea să vă faceți noi cunoștințe, noi prietenii de pe urma cărora veți avea de câștigat, spune horoscopul.

Pești

Vineri ar putea fi o zi importantă pentru Pești. Ar fi bine să cugetați bine asupra proiectelor pe care le aveți în lucru astăzi și să faceți alegerile cele mai bune. Veți avea astfel beneficii de pe urma lor, în zilele ce urmează. Iar dacă veți avea parte de o provocare care vă va aduce câștig, nu ezitați să o abordați, spune horoscopul. O persoană apropiată v-ar putea cere astăzi ajutorul, într-o problemă în care sfatul vostru ar putea fi de mare folos.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel